FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Iunie 18th, 2024, 12:17 pm


UTC + 1 ora [ DST ]


FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA - Conditii de utilizare

Accesand “FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA”, sunteti de acord sa intrati din punct de vedere legal sub incidenta urmatorilor termeni. Putem schimba aceste reguli oricand si ne vom stradui sa va informa, desi ar fi prudent sa verificati acesti termeni in mod regulat cat timp folositi “FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA”. Pentru ca se condisera ca ati citit aceste modificari si sunteti de acord sa intrati sub incidenta legala a acestor termeni din momentul actualizarii/amendarii lor.

Forumul nostru foloseste phpBB care este o solutie publicata sub incidenta “General Public License” Software-ul phpBB faciliteaza discutiile pe internet, phpBB Group nu are responsabilitatea in ceea ce site-ul accepta sau nu din punct de vedere al continutului permis si/sau a conduitei. Pentru mai multe informatii despre phpBB, va rugam sa vizitati: http://www.phpbb.com/.

Trebuie sa fiti de acord sa nu trimiteti materiale abuzive, obscene, vulgare, calomniose, de ura, amenintare, orientare-sexuala sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale tarii dumneavoastra, ale tarii unde “FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA” este gazduit sau ale legislatiei internationale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediata si permanenta insotita de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastra daca vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt inregistrate pentru a ajuta la intarirea acestor conditii. Sunteti de acord ca “FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA” sa aiba dreptul de a sterge, modifica, muta sau inchide orice topic in orice moment. Ca utilizator sunteti de acord ca orice informatie introdusa sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi dezvaluite unei terte parti fara consimtamantul dumneavoastra, iar “FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA” sau phpBB nu pot fi considerati responsabili pentru vreun efort de hacking care poate duce la compromiterea datelor.

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup