FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Octobrie 15th, 2018, 7:52 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 14 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 14 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1433 in data Martie 3rd, 2018, 10:26 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 14 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Ofertă ISU 2015
MesajScris: Martie 25th, 2015, 1:22 pm 
Către,
TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT
În atenția doamnelor/domnilor directori și a consilierilor educativiÎn Săptămâna Şcoala Altfel: “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, la nivelul subunităţilor subordonate Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara (Deva, Băiţa, Hunedoara, Râu de Mori, Orăştie, Geoagiu, Orăştioara, Petroşani, Lupeni, Baru, Ilia, Dobra, Brad), vor fi organizate activităţi de genul “Ziua Porţilor Deschise”.
Aceste activităţi pot constitui un bun prilej pentru preşcolarii, elevii şi cadrele didactice din unităţile şcolare, de a se familiariza cu rolul şi atribuţiile serviciilor de urgenţă profesioniste, precum şi cu măsurile de prevenire specifice tipurilor de risc ce pot genera situaţii de urgenţă, respectiv modul de comportare ce trebuie adoptat în asemenea situaţii.
Cadrele didactice interesate să participe la acest tip de activităţi sunt rugate să întocmească o solicitare scrisă, pe care să o înainteze I.S.U. Hunedoara, la adresa de e-mail: informarepreventiva@isuhd.ro sau la numărul de fax: 0254/211039. Programul activităţilor se va desfăşura în intervalul orar 9.00 - 14.00, iar accesul în unitate se face pe baza unui table nominal, în cazul preşcolarilor şi elevilor, respective pe baza cărţii de identitate, pentru cadrele didactice şi însoţitori.
Pentru informaţii suplimentare, pot fi contactaţi: cpt. Iacob-Strugaru Alfredo Claudiu - tel. 0740/246438 sau plt. maj. Ilca Viorel Cătălin - tel. 0729/067991.

Cu colegialitate,
prof. Angela Suciu, inspector şcolar


Sus
  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 14 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la: