FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Martie 25th, 2019, 4:54 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 38 utilizatori conectati recent :: 2 inregistrati, 0 ascunsi si 36 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1449 in data Martie 16th, 2019, 9:39 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: licecohd, scoala6petrila si 36 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: IMPORTANT_ACTIVITĂȚI CERCURI METODICE
MesajScris: Septembrie 19th, 2018, 6:30 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Septembrie 5th, 2016, 7:52 am
Mesaje: 198
Stimaţi colegi,

În conformitate cu Legea Educației Naționale, pentru personalul didactic de predare, de conducere, de îndrumare și de control, formarea continuă reprezintă un drept și o obligație.
Formarea continuă a personalului didactic se realizează în funcție de evoluțiile din domeniul educației și formării profesionale, inclusiv în ceea ce privește curriculumul național, precum și în funcție de interesele și nevoile personale de dezvoltare.

Una dintre principalele modalități de organizare a formării continue în învățământul preuniversitar este reprezentată de activitățile metodico-ştiințifice şi psihopedagogice realizate la nivel județean, respectiv cercurile pedagogice.

În anul școlar 2018-2019, după cum s-a discutat și în cadrul consfătuirilor județene, responsabilii cercurilor pedagogice, care vor coordona activitățile la nivel de zone, se regăsesc în fișierul atașat.

Pentru o bună organizare a activităților care se vor desfășura la nivelul cercurilor metodice în acest an școlar, atașăm prezentului mesaj un formular în care se vor completa propunerile privind activitatea din cadrul cercurilor metodice.
Cadrele didactice de la nivelul fiecărei unități de învățământ, care predau limbi moderne, vor propune cel puțin o activitate pe semestru, care se poate desfășura în cadrul întâlnirilor la nivel de cerc metodic (pentru unitățile de învățământ în care există catedre de limbi moderne, propunerile se stabilesc la nivel de catedră, în urma unei ședințe; în situația în care un cadru didactic predă în două sau în mai multe școli, se pot transmite propunerile o singură dată, precizându-se unitățile școlare în care cadrul didactic își desfășoară activitatea).

Aceste formulare conținând propunerile profesorilor de limbi moderne din cadrul fiecărei unități de învățământ, vor fi transmise în format electronic editabil și scanat cu semnături, responsabilului de zonă, până la data de 28 septembrie 2018, ora 14.00, pe adresa de mail existentă în fișierul atașat prezentului mesaj.

Responsabilii cercurilor metodice vor centraliza propunerile primite din teritoriu, astfel încât să existe un grafic al activităților pentru cercul pedagogic la nivelul fiecărei zone.
Ulterior, aceste propuneri vor fi centralizate la nivelul inspectoratului școlar, urmând să generăm un grafic unic al activităților pentru cercurile pedagogice ale profesorilor de limbi moderne din județul Hunedoara.


Spor în toate și multe bucurii!

Cu deosebit respect,
prof. Cristina OPREAN
Inspector școlar


Fisiere atasate:
RESPONSABILI ZONE _EMAIL _teritoriu.doc [334.5 KB]
Descarcat de 184 ori
PROPUNERI ACT CERCURI UNITATI DE INVATAMANT.doc [41.5 KB]
Descarcat de 259 ori
Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: licecohd, scoala6petrila si 36 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup