FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Iulie 20th, 2018, 2:39 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 10 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 10 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1433 in data Martie 3rd, 2018, 10:26 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 10 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Infodays Erasmus+
MesajScris: Octobrie 4th, 2017, 10:33 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Octobrie 3rd, 2017, 12:35 pm
Mesaje: 14
Către toate unitățile de învățământ care au derulat sau au în derulare proiecte Erasmus+

În atenția responsabililor de programe și proiecte educaționale europene

Stimați colegi,

Anul 2017 marchează 30 de ani de programe europene în educație, formare și tineret la nivel european, 20 de ani în România și 10 ani de când suntem membri ai Uniunii Europene. Credem că aceste motive sunt suficiente pentru a ne opri și reflecta la lucrurile bune care s-au întâmplat și dacă sau în ce fel acestea ne-au transformat viețile în bine.
În acest sens, ANPCDEFP România a lansat un calendar de evenimente pe care le va derula la nivel național, astfel încât impactul pozitiv al rezultatelor obținute în cadrul multelor proiecte Erasmus+, să fie cât mai bine valorizat.
În perioada 13-14 octombrie 2017, sunt planificate o serie de acțiuni dedicate diseminării și exploatării rezultatelor din cadrul proiectelor Erasmus+ derulate sau aflate în derulare.
Infodays Erasmus+ va fi marcat atât la nivel național cât și județean prin organizarea de expoziții, târguri, conferințe, seminarii de informare, workshop-uri, ateliere de lucru, etc.
Vă rugăm ca în cadrul unității de învățământ să organizați un eveniment de diseminare și valorizare a proiectului/proiectelor Erasmus+ derulat/e în cei 3 ani de program, la care să participe atât elevi, cadre didactice beneficiare cât și alți invitați care să cunoască cele mai relevante rezultate obținute sau așteptate prin derularea activităților de învățare în context Erasmus+. Desfășurarea activității va fi planificată astfel încât să nu afecteze programul școlar al elevilor.
În Deva, acțiunea Povestea mea Erasmus+, se va desfășura în data de 13 octombrie 2017, ora 14.00, la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, sala Europa.
Au fost invitate să expună și să prezinte cele mai relevante rezultate din proiectele Erasmus+, următoarele unități de învățământ:
Colegiul Național „Decebal” Deva
Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva
Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva
Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva
Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva
Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva

Pentru a avea o imagine cât mai completă asupra locațiilor de desfășurare a eveniment(ului)/telor, vă rugăm să completați macheta alăturată, pe care o veți transmite la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, până la data de 18 octombrie 2017, ora 14.00, în atenția d-nei inspector școlar prof. Claudia Păun.

Cu considerație, inspector școlar, prof. Claudia Păun


Fisiere atasate:
Macheta DEOR.docx [13.47 KB]
Descarcat de 121 ori
Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
 Titlul mesajului: Re: Invitație diseminare proiect Erasmus+, 2016-RO01KA101-023302
MesajScris: Octobrie 16th, 2017, 12:50 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Februarie 14th, 2007, 10:39 am
Mesaje: 350
Stimați colegi,
Colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” Hunedoara vă invită să luați parte marți 17.10.2017, orele 14,00 la diseminarea proiectului „Strategii didactice inovatoare pentru elevi motivați și tineri integrați”, din cadrul programului Erasmus + , mobilități pentru profesori. Acest seminar are loc cu ocazia împlinirii a 30 de ani de programe europene în educație, formare și tineret la nivel european, a 20 de ani în România și a 10 ani de când suntem membri ai Uniunii Europene. Credem că aceste motive sunt suficiente pentru a ne opri și reflecta la lucrurile bune care s-au întâmplat și dacă sau în ce fel acestea ne-au transformat viețile în bine.

Vă așteptăm cu drag!


Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 2 mesaje ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 10 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup