FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Septembrie 21st, 2020, 1:03 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 9 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 9 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 9 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Model de cerere pentru etapa a II-a
MesajScris: Aprilie 25th, 2014, 12:08 pm 
Neconectati
Administratorul Forumului

Inscris: Iulie 16th, 2006, 2:38 pm
Mesaje: 569
Localitate: Deva
MESAJ MUTAT, nu e de actualitate.

Am anexat cererea tip de înscriere în clasa pregătitoare 2014 - etapa a II-a.

1. Conform Calendarului Înscrierii în clasa pregătitoare 2014, perioada de depunere a cererilor de înscriere pentru etapa a II-a se încheie în data de 4 aprilie 2014. Numărul de opțiuni exprimate în cererile depuse la unitate nu trebuie sa fie mai mare decât locurile disponibile în acea unitate de învățământ. Daca totusi sunt depasiri, se poate ajusta planul de scolarizare in baza unei adrese inaintate Comisiei Judetene, in limita nr. maxim disponibil/clasa. Daca nu este posibil acest lucru - unitățile respective vor aplica criteriile generale și specifice de departajare, conform Metodologiei și a procedurii specifice elaborată de Comisia Județeană.

2. Posibilitatea introducerii cererilor de înscriere în aplicația informatică va fi sistată vineri, 4 aprilie 2014, la ora 20.00.

3. Eventualele cereri rămase invalide trebuie validate, in termenul mentionat la pct.2. Atentie: validarea trebuie operată în aplicație IMEDIAT ce părintele semnează cererea tipărită din aplicație!

4. Luni, 7 aprilie 2014, se vor marca automat ca fiind ADMISE toate cererile depuse în unitățile școlare unde numărul de locuri disponibile este suficient pentru a putea admite toate cererile cu unitatea de învățământ respectivă aflată pe prima poziție în lista opțiunilor exprimate în cereri de către solicitanți.

5. În unitățile școlare în care există mai multe cereri depuse (la prima opțiune) decât numărul de locuri disponibile, în perioada 7-10 aprilie 2014 se vor procesa aceste cereri aplicând procedura specifică elaborată de inspectoratul școlar, pe baza criteriilor generale și a celor specifice de departajare, în limita locurilor disponibile și, imediat ce această procesare a avut loc, vor marca în aplicația informatică cererile admise, respectiv respinse în urma procesării.

6. În mod dinamic, în aplicația informatică, cererile marcate ca fiind respinse vor apărea automat în panoul "Admiterea cererilor" a unității de învățământ aflată pe următoarea poziție în tabelul opțiunilor exprimate de solicitanții în cauză, pentru a putea fi marcate în consecință.

7. La toate unitățile de învățământ unde au fost depuse cereri de înscriere în această etapă, până la data de 10 aprilie 2014, ora 16.00, se vor verifica cu atenție/confirma corectitudinea procesării cererilor (și a marcării corecte a cererilor în aplicația informatică).

8. Listele finale ale copiilor înscriși în clasa pregătitoare vor fi disponibile în aplicație, pentru afișare la unitățile de învățământ, în 11 aprilie 2014.


Fisiere atasate:
CERERE_TIP_CLSPRG_2014_ETAPA_II.pdf [655.56 KB]
Descarcat de 148 ori
Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 9 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup