FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Decembrie 14th, 2018, 6:04 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 18 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 18 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1433 in data Martie 3rd, 2018, 10:26 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 18 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Aplicatii software disponibile online - proiect „eȘcoala”
MesajScris: Aprilie 27th, 2016, 11:02 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Ianuarie 22nd, 2008, 11:07 am
Mesaje: 372
Dragi colegi,

Va transmit mesajul MENCS referitor la setul de aplicatii software dezvoltate in cadrul proiectului "eȘcoala", SMIS 4442, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

„Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Știinţifice, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externă, a implementat proiectul “eŞcoala“, SMIS 4442, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, în calitate de Organism Intermediar.
Obiectivul general a vizat dezvoltarea şi modernizarea sistemului educaţional preuniversitar prin crearea de competente digitale, de utilizare a tehnologiei informatiei pentru cunoastere si rezolvarea de probleme, inclusiv competente axiologice sau de valorizare, necesare pentru participarea activă si responsabilă la viaţa socială a grupului de beneficiari vizaţi.
Laboratoarele virtuale de conţinut educaţional existente în cadrul portalului http://escoala.edu.ro au fost dezvoltate pentru disciplinele din liceu şi din învăţământul profesional care necesită parte experimentală/practică (fizică, chimie, biologie).
În cadrul acestor laboratoare virtuale, profesorii şi elevii scolii noastre au la dispoziţie o bibliotecă de experimente standard ce cuprinde: 37 experimente pentru chimie, 37 experimente pentru fizică şi 22 experimente pentru biologie.
Având în vedere cele menţionate anterior, vă rugăm să retransmiteţi informaţiile către toate cadrele didactice din scoala noastra şi să vă asiguraţi că resursele dezvoltate în cadrul proiectului vor fi utilizate în continuare de către acestea în scopul creşterii calităţii procesului de predare în beneficiul elevilor. ”

Inspector școlar,
prof. Cristina Bauman


Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 18 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup