FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Octobrie 25th, 2020, 10:50 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 4 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 4 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 4 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Scoli de vara_online_gratuite_ROSE
MesajScris: Iunie 11th, 2020, 4:22 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Noiembrie 8th, 2006, 1:06 pm
Mesaje: 577
În atenția directorilor liceelor participante în proiectul ROSE
Vă rog să distribuiți mesajul de mai jos către licee ca să îi ajutăm să recruteze elevi de liceu. Fiind online pot participa eleve și elevi din toată țara.


Stimată doamnă / Stimate domn,

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) organizează, în perioada 06 - 19 iulie 2020, douăsprezece școli de vară online gratuite (http://www.uaic.ro/scoli-de-vara-rose-2020/) pentru elevii de clasele IX-XII proveniți din liceele eligibile în Proiectul Rose (vezi lista la https://www.edu.ro/proiectul-rose-list% ... -eligibile), în cadrul cărora vom desfășura cursuri atractive pentru fiecare specializare în parte, ateliere de lucru, simulări de examen și activități recreative. Programul prevede şi activități de consiliere profesională şi de orientare în carieră, în care elevul va beneficia de asistență de specialitate oferită de experți ai UAIC. Obiectivul principal al acestui program de tip punte este să contribuie la a-i motiva, cu precădere pe elevii dezavantajați social, să-și finalizeze studiile liceale și, ulterior, să-și decidă informat şi realist viitorul parcurs universitar, în corelație cu aspirațiile şi cu potențialul propriu de cunoaştere.

O experiență virtuală de două săptămâni într-un oraș universitar, ocazia de a interacționa online cu studenți și profesori ai UAIC, dar și cu elevi din alte localități, poate fi decisivă în viața participanților la școlile noastre de vară. Pentru ca elevii să poată fi prezenți la activitățile online, Universitatea oferă tuturor celor care vor fi selectați la una dintre cele 12 școli de vară câte o tabletă cu trafic de internet mobil inclus, tabletă pe care aceștia o vor putea folosi și în continuare, pentru alte activități educaționale, precum orele de la liceu sau facultate. În plus, elevii de clasa a XII-a care participă la una dintre școlile noastre de vară și care doresc să devină studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vor putea solicita sprijin pentru înscrierea online de la studenții implicați în program.

Prin urmare, în buna tradiție a colaborării dintre mediul universitar și cel preuniverstar, vă rugăm să ne sprijiniţi în promovarea anunţului atașat în rândul colegilor și elevilor dumneavoastră. Suntem convinși că, împreună, putem contribui la diminuarea ratei de abandon școlar și la ameliorarea promovabilității la Bacalaureat.

Pentru relații suplimentare, ne puteți contacta la adresa rose.pv2020@gmail.com sau la nr de tel. +40 (0232) 20.11.02 int. 2340.
Cu aleasă considerație,
Comitetul de coordonare Școli de Vară ROSE ale UAIC
Cu aleasă considerație,
Comitetul de coordonare Școli de Vară ROSE ale UAIC

_________________
Cu consideraţie,

prof. dr. Mate Marta

inspector şcolar general adjunct


Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 4 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup