FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Decembrie 8th, 2021, 7:37 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 45 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 45 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1537 in data Noiembrie 1st, 2021, 6:36 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 45 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Noutăți -Activități extrașcolare și gradatii de merit
MesajScris: Aprilie 13th, 2021, 10:16 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Iulie 7th, 2020, 1:22 pm
Mesaje: 158
Bună ziua,
Din partea Direcției Generale Învățământ Preuniversitar, am primit următoarele precizări:
- Se pot derula proiecte educative pentru anul școlar în curs, planificate în calendarul activităților educative extrașcolare, aprobat de Consiliul de Administrație al unității de învățământ, care se vor desfășura în funcție de scenariile de funcționare din fiecare comunitate. Unitățile de învățământ care și-au planificat derularea proiectelor , vor evalua obiectiv capacitatea de a organiza activitățile exclusiv on-line sau indirect, iar deciziile referitoare la implementarea proiectelor se vor lua în C.A. ale unităților organizatoare.
-Nu este vorba aici de activități la care face referire Ordinul nr .5924/ 3.11.2020 privind suspendarea Ordinului ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 3035/2012 privind aprobarea metodologiei -cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare și desfășurare a competițiilor cuprinse în calendarul activităților educative , școlare și extrașcolare.

-Referitor la urmările aplicării prevederilor OMEC 5924/ 2020, în ceea ce privește acordarea gradațiilor de merit și a burselor de performanță , în conformitate cu legislația în vigoare, pentru aceste drepturi ale cadrelor didactice și ale elevilor, sunt luate în considerare doar participările/ premiile obținute la concursuri organizate de către Ministerul Educației. În cazul unor proiecte de anvergură, organizatorii trebuie să informeze corect participanții referitor la aceste aspecte.

Activitățile educative extrașcolare care se vor organiza în perioada următoare vor fi concepute ca mijloc de dezvoltare personală și ca modalitate de formare și întărire a culturii organizaționale a unității de învățământ și ca mijloc de îmbunătățire a motivației , frecvenței și performanței școlare, precum și de remediere a unor probleme comportamentale ale elevilor ( ROFUIP /2020)


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 45 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup