FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Mai 30th, 2020, 10:06 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 13 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 13 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 13 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Chestionar impact Tehnologia 3D Printing - prelungire termen
MesajScris: Decembrie 7th, 2015, 4:28 pm 
În atenția profesorilor de informatică,

Stimați colegi,

În anul şcolar 2014-2015, ECDL ROMANIA a susţinut, prin proiectul „Liceenii învaţă 3D Printing”, formarea a două grupe de liceeni de la Colegiul Tehnic Mecanic şi Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, care au absolvit cursul pilot de 3D Printing. Stagiul de formare s-a dovedit accesibil, atractiv și a fost dezvoltat prin strategii care au permis învăţarea, indiferent de nivelul de pregătire a elevilor şi de profilul liceului.
ECDL ROMÂNIA a decis derularea unui studiu de impact al tehnologiei 3D Printing în rândul elevilor şi al cadrelor didactice de specialitate Informatică şi TIC din învăţământul preuniversitar din România.
Studiul se va desfăşura prin intermediul site-ului web http://www.ecdl.ro, meniul: ECDL ROMANIA – secțiunea: Studiu de impact Tehnologia 3D Printing și constă în completarea unui chestionar online, atât de către elevi cât și de către profesori.

Prelucrarea datelor se va realiza de către ECDL ROMÂNIA şi are ca obiectiv determinarea oportunității unui curs de 3D Printing și a certificării competențelor 3D Printing, cu caracter complementar în raport cu programele și certificările existente în acest moment, pentru elevii şi profesorii din învăţământul preuniversitar din România.
Având în vedere cele menţionate mai sus, vă recomandăm să sprijiniți derularea acestui studiu prin diseminarea informaţiilor către elevii din unitatea dumneavoastră de învățământ. Vă rugăm să completați chestionarul atât dumneavoastră cât și elevii pa care îi coordonați astfel încât eșantionul de elevi și respectiv profesori să fie reprezentativ.
Termenul pentru completarea chestionarului este 31.12.2015.


Sus
  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 13 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup