FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Mai 30th, 2020, 10:20 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 9 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 9 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 9 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]




Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Olimpiada de Informatică - precizări 2016
MesajScris: Februarie 15th, 2016, 7:13 pm 
În atenţia profesorilor de informatică,

Stimați colegi,

În data de 12.03.2016 ora 9, se va desfăşura OLIMPIADA JUDEŢEANĂ DE INFORMATICĂ liceu și gimnaziu, la Colegiul Național de Informatică ”Traian Lalescu” Hunedoara și Colegiul Național ”Iancu de Hunedoara” Hunedoara.
Pentru buna organizare și desfășurare a concursului vă rugăm să țineți cont de următoarele precizări:
- La etapa județeană mediile de programare puse la dispoziția candidaților, atât la liceu cât și la gimnaziu vor fi Code::Blocks și FreePascal. Se va utiliza un sistem de operare Windows. Pe lângă mediile de programare vor fi instalate și documentația C/C++ și FreePascal incluse în pachetul OJIKit.exe (http://olimpiada.info);
- Concurenții vor fi prezenți în sălile de concurs la ora 8:30. Fiecare concurent va primi subiecte în formă listată și foi pentru ciorne. Timp de 60 minute după primirea subiectelor, concurenții pot formula întrebări referitoare la enunțurile problemelor. Întrebările se formulează în scris, pe foaia cu întrebări fiind precizate numele problemei, ID-ul concurentului și sala în care acesta lucrează. Întrebările trebuie formulate astfel încât răspunsul să poată fi DA sau NU. În cazul în care întrebarea este ambiguă, își găsește răspunsul în enunțul problemei sau solicită informații despre modalitatea de rezolvare a problemei, răspunsul va fi FĂRĂ COMENTARII.
- Fiecare concurent va salva sursele proprii într-un director având drept nume ID-ul său. În acest director se va găsi câte o singură sursă pentru fiecare problemă rezolvată. Atât numele fișierelor sursă cât și extensiile acestora se vor scrie cu litere mici, așa cum se precizează în enunțul fiecărei probleme. Prin urmare, numărul fișierelor din acest director este mai mic sau egal cu numărul de probleme din proba de concurs. Acest director nu va conține alte subdirectoare/fişiere. Salvarea pe suport extern a soluțiilor fiecărui concurent, în vederea evaluării, va fi realizată în prezenţa acestuia, după salvarea pe suportul extern, concurentul va confirma prin semnătură, în borderoul sălii de concurs, dimensiunea fiecărei surse salvate, exprimată în bytes.
- Evaluarea soluţiilor concurenţilor, atât pentru gimnaziu cât şi pentru liceu se va realiza cu un sistem automat de evaluare, fără prezenţa concurenţilor. La etapa judeţeană, în acest an şcolar, atât pentru gimnaziu cât şi pentru liceu, se vor folosi obligatoriu, compilatoarele mediilor incluse în pachetul OJIkit.exe versiunea 2014: Code::Blocks 13.12 şi FreePascal 2.2, într-un sistem de operare Windows.
Observație: atât la etapa judeţeană cât și la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică, elevii pot scrie cod în conformitate cu standardul C++ 2011.
Listele cu elevii calificaţi în etapa pe şcoală, care vor participa la etapa judeţeană vor fi trimise pe email, format excel, conform modelului atașat, cel târziu până în data 26.02.2016, ora 12, pe adresa de email: informaticaisjhd@gmail.com

NOU!
Din atașamentul mesajului puteți descărca repartizarea candidaților pe locații și săli, precum și criteriile de calificare pentru ONI 2016.

Mult succes tuturor candidaților!


Fisiere atasate:
criterii calificare ONI 2016.pdf [711.96 KB]
Descarcat de 171 ori
tabel elevi participanti _total_repartizare sali.xlsx [29.69 KB]
Descarcat de 236 ori
tabel elevi participanti.xlsx [9.63 KB]
Descarcat de 258 ori
Sus
  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 9 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup