FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Mai 30th, 2020, 8:26 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 15 utilizatori conectati recent :: 1 inregistrati, 0 ascunsi si 14 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: scgen2hd si 14 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Inscriere curs IC3
MesajScris: Martie 1st, 2016, 3:22 pm 
În atenția cadrelor didactice de predare,

Stimați colegi,
Casa Corpului Didactic Hunedoara organizează, începând cu semestrul al II-lea al anului școlar 2015 - 2016, programul acreditat ”IC3 - Educator pentru școala digitală” (IC3 –Digital Literacy Certification).
IC3 Digital Literacy Certification asigură cunoştinţele de bază necesare unei reuşite în mediile care solicită folosirea calculatorului şi a internetului. Global Standard 4 (GS4) este un standard recunoscut la nivel internaţional pentru alfabetizarea digitală şi reflectă cele mai relevante competenţe atât pentru personalul din sistemul de învățământ, cât și pentru comunitatea largă.
Prin parcurgerea programului, cursanții vor dobândi 22 credite profesionale transferabile și totodată certificarea internațională IC3 GS4 Digital Literacy.
În urma demersurilor efectuate, Casa Corpului Didactic este centru de testare CERTIPRO pentru județul Hunedoara, în programul menționat.
Programul presupune parcurgerea următoarelor module de formare:
- Bazele utilizării calculatorului (acoperă cunoştinţele fundamentale privind calculatoarele);
- Aplicații cheie (acoperă aplicaţiile curent folosite privind prelucrarea de text, foi de calcul şi crearea de prezentări, cât şi caracteristicile generale ale tuturor aplicaţiilor);
- Activități online (acoperă competenţe necesare pentru lucrul pe internet sau în reţele).
După parcurgerea modulelor, cursanții vor susține 3 examene, care cuprind aproximativ 45 întrebări și durează 50 minute. Toate examenele se susțin online.
Cursul se va derula pe parcursul a 89 de ore de formare, din care: 45 de ore - activități face-to-face; 41 de ore - activități on-line: 3 ore - evaluare finală. Pentru fiecare grupă de formare, calendarul activităților va fi anunțat participanților în timp util.
Taxa de curs în valoare de 500 de lei se va achita integral sau în două tranșe de câte 250 de (prima tranșă - cu ocazia participării la prima sesiune de curs).
Înscrierile se pot efectua prin completarea formularului individual de înscriere și expedierea lui pe adresa de email: ccd_deva@yahoo.com. Formularul se poate descărca din atașamentul acestui anunț.
La prima sesiune de formare, cursanții vor prezenta dosarul personal, care trebuie să conțină următoarele: adeverință eliberată de unitatea școlară de proveniență în care se specifică funcția și specializarea, copie C.I., copie certificat de naștere, copie certificat de căsătorie (dacă este cazul) și copie după diploma de licență.
Informații suplimentare, pe email, la adresa: raluca.iacobescu@profinfo.edu.ro; telefonic, la numărul: 0733 996 857.


Fisiere atasate:
formular inscriere.docx [42.52 KB]
Descarcat de 181 ori
Sus
  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: scgen2hd si 14 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup