FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Mai 30th, 2020, 8:39 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 16 utilizatori conectati recent :: 1 inregistrati, 0 ascunsi si 15 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: scgen2hd si 15 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Start #Digitaliada - concurs de materiale digitale educațion
MesajScris: Ianuarie 15th, 2020, 11:25 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Septembrie 1st, 2016, 11:23 am
Mesaje: 240
Stimați Colegi!

Vă transmit lansarea concursului național #Digitaliada, precum și mesajul organizatorilor,

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea celei de-a patra ediții a concursului național #Digitaliada, care premiază cele mai bune materiale digitale educaționale pentru ciclul primar și gimnazial și se desfășoară pe http://www.digitaliada.ro până pe 29 februarie 2020.

Ca element de noutate, din acest an participanții pot înscrie materiale în patru categorii de concurs: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale. Totodată, din acest an se pot înscrie și elevii cu vârsta peste 14 ani, într-o categorie dedicată exclusiv lor.

Regulamentul de concurs poate fi consultat aici:

https://www.digitaliada.ro/documente/Re ... ia-4.0.pdf

Materialele vor fi evaluate de o comisie de experți în educație și conținut digital, iar concursul este deschis tuturor persoanelor interesate să creeze și să pună la dispoziția publicului larg materiale didactice în format digital, ce pot fi folosite în predarea oricărei discipline școlare de la clasele I - VIII. Pentru că aceste materiale vor fi folosite la clasă, o comisie de elevi va evalua materialele create de adulți și va acorda un Premiu de Popularitate.

#Digitaliada oferă ca premii echipamente electronice și IT în valoare totală de 8.000 euro.

La nivel național, prin platforma online http://www.digitaliada.ro sunt puse deja la dispoziția publicului peste 850 de resurse educaționale deschise, pentru ciclul primar și gimnazial, ce pot fi utilizate în procesul de predare-învățare și o secțiune interactivă de Învățare și Testare online. De-a lungul celor 3 ediții de până acum au fost înscrise în concurs peste 355 de materiale digitale și au fost acordate 28 de premii constând în echipamente digitale performante. Concursul face parte din programul Digitaliada, un program cu o abordare 360 de grade a educației digitale, ce oferă în 50 de școli din mediul rural echipare tehnologică a unui laborator digital, conținut educațional digital și materiale suport pentru Matematică și TIC, formare dedicată pentru profesori în utilizarea materialelor digitale la clasă și suport permanent în implementare.

Digitaliada este proiectul Fundației Orange şi se desfășoară cu avizul Ministerului Educației Naționale (nr. 9912M/26.08.2019) și răspunde priorităților strategice ale Ministerului Educației Naționale privitoare la introducerea noilor tehnologii în procesul de predare-învățare-evaluare, dar și la adaptarea și inovarea curriculară inițiată deja cu ciclul primar.

Avem rugămintea să ne oferiți sprijinul dumneavoastră pentru a disemina anunțul nostru privind lansarea concursului național #Digitaliada către cei care doresc să participe și să se implice în crearea de conținut educațional digital.

Cu deosebită considerație,

Echipa Digitaliada


Vă încurajez să participați atât Dumneavoastră, cât și elevii la acest concurs.

Cu deosebită considerație,
prof. Zsofia Szasz


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: scgen2hd si 15 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup