FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
August 14th, 2020, 5:56 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 16 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 16 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1980 in data Martie 20th, 2020, 6:15 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 16 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Apel inscriere programe de formare
MesajScris: Octobrie 15th, 2012, 8:36 am 
În atenţia doamnei/domnului director din toate unităţile şcolare,

Stimaţi colegi,
În perioada august 2010-iulie 2013 se derulează proiectul POSDRU/87/1.3/64227 – ”Formarea personalului didactic din învățământul secundar (ISCED 2-3) în vederea utilizării tehnologiei informației și a instrumentelor e-learning în activitatea didactică”, proiect cofinanțat din fonduri structurale, având ca beneficiar Universitaea Politehnică București și ca parteneri – Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, Pythia International București și CSI Piermonte Torino (Italia).
Obiectivul principal al proiectului este instruirea a 2000 de cadre didactice din învățământul secundar, în vederea dobândirii și certificării competențelor în utilizarea aplicațiilor și metodelor interactive d e-learning.
În cadrul acestui proiect, se derulează două programe de formare continuă acreditate CNFP:
· Programul ”Tehnologii de instruire online” – categoria 2 – program tematic, 89 ore, 25 puncte credit;
· Programul ”Instrumente online pentru educație” – categiria 2 – program tematic, 40 ore, 10 puncte credit.
Pe parcursul acestui an, la Universitatea Politehnică București mai sunt programate 4 serii de curs, fiecare cu câte 75 cursanți, pentru programul ”Instrumente onlinepentru educație” (27-30 septembrie 2012, 18-21 octombrie 2012, 8-11 noiembrie 2012, 6-9 decembrie 2012). Urmează ca în scurt timp să mai fie programate pentru perioada ianurie – iulie 2013 încă 6 serii de curs din ambele programe atât la Universitatea Politehnică București cât și la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași (la această din urmă locație – numai pentru cadele didactice din zona Moldova). Până în prezent au absolvit cursurile din cadrul acestui proiect un număr de 1103 profesori din toată țara.
Pentru a asigur accesul tuturor categoriilor de profesori la formare profesională în domeniul e-learning, în continuare sunt vizați și încurajați în mod special profesorii din învățământul secundar debutanți sau cu domiciliul în mediul rural. Înscrierile sunt deschise în acest moment numai pentru aceste categorii de cadre didactice ISCED 2-3 și se realizează pe pagina web a proiectului, la adresa http://www.eprof.ro secțiunea ”Înscriere” după ce candidatul și-a creat un cont cu opțiunea ”crează cont”.


Sus
  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 16 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup