FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Iunie 26th, 2019, 12:01 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 6 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 6 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1449 in data Martie 16th, 2019, 10:39 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 6 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: “Dăm click pe România”
MesajScris: Octobrie 9th, 2018, 11:12 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Martie 25th, 2016, 10:39 am
Mesaje: 193
Stimați colegi,

Ateliere Fără Frontiere lansează a doua ediție a programului “Dăm click pe România”


Ateliere Fără Frontiere lansează a doua ediție a programului “Dăm click pe România” și donează 500 de calculatoare pentru școli și ONG-uri

✓ Dacă cunoști sau lucrezi la o instituție de învățământ de stat, o organizație non-guvernamentală sau o instituție socială

✓ … care lucrează cu persoane din comunități defavorizate (în special copii și tineri)

✓ … și dorești să implementezi pentru ei programe de educație și de incluziune cu ajutorul IT & C, dar nu dispui de calculatoarele necesare …

Atunci te putem ajuta să le obții!

Programul « Dăm click pe România » organizat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere, având drept co-finanțatori pe Up România și Fundația Up, vine în sprijinul școlilor și al ONG-urilor din comunitățile defavorizate din toată țară care au nevoie de calculatoare pentru a desfășura proiecte de educație și de incluziune socială, dar nu dispun de mijloacele necesare achiziționării lor.

Cele 500 de calculatoare recondiționate pot fi câștigate numai prin completarea formularului online disponibil pe site-ul http://www.educlick.ro/.

Fiecare proiect câștigător poate fi dotat cu un număr FIX de 15 calculatoare.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 21 octombrie 2018, iar Regulamentul de participare poate fi consultat aici: http://www.educlick.ro/regulament.

Echipamentele donate prin programul “Dăm click pe România” au fost colectate de către Ateliere Fără Frontiere de la companii responsabile și au primit o nouă viață în atelierul de inserție Reconect, fiind recondiționate de către persoane în dificultate. Calculatoarele sunt acum complete (unitate centrală și monitor, tastatură și mouse), dispun de garanție și de software-ul necesar unei bune utilizări.

Succes!

Cu considerație, inspector școlar, prof. Claudia Păun


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ]