FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Noiembrie 27th, 2021, 2:20 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 24 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 24 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1537 in data Noiembrie 1st, 2021, 6:36 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 24 vizitatori

UTC + 2 ore [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Tinerii Dezbat-2020
MesajScris: Februarie 17th, 2020, 1:17 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Martie 25th, 2016, 10:39 am
Mesaje: 369
CĂTRE TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT LICEAL
În atenția Doamnelor/Domnilor directori,

Ministerul Educaţiei și Cercetării, lansează în 2020, cea de a XI-a ediție a competiției naționale de dezbateri academice „Tinerii dezbat” în formatul olimpiadei naționale, care promovează valorile culturale și etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea și comunicarea interpersonală și contribuie la formarea, dezvoltarea și exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare rațională în spațiul public, precum și la formarea și dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viața socială.

Competiția este cuprinsă în Calendarul Olimpiadelor Naționale Școlare din anul școlar 2019-2020, Anexa nr.2 la OMEN nr. 5092/30.08.2019, poziția 61.

Regulamentul specific al olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat” este disponibil pe site-ul M.E.C. la adresa https://edu.ro/olimpiade-si-concursuri și în atașamentul acestui mesaj.
Tot aici se află și Setul al II-lea din Ghidul profesorului pentru disciplina opţională „Dezbatere, oratorie şi retorică" care este materialul resursă util pentru pregătirea echipelor înscrise în competiție. Acest Ghid poate fi utilizat de profesori şi pentru introducerea în oferta curriculară a şcolii a disciplinei opţionale „Dezbatere, oratorie şi retorică” (curriculum la decizia şcolii pentru liceu), utilizând programa şcolară propusă de Ministerul Educaţiei Naţionale şi aprobată prin O.M.E.C.T.S. nr. 4074 din 21.04.2011.

Conform Regulamentului, înscrierea în competiţie a unei echipe se face de către profesorul coordonator prin trimiterea Formularului-tip de înscriere, completat, semnat şi ştampilat de directorul unității de învățământ, la inspectoratul școlar, până la data de 6 martie 2020, în atenția d-nei inspector școlar Claudia Bălici.

La etapa județeană, o unitate de învățământ poate fi reprezentată de maxim 2 echipe, una la secțiunea începători și alta la secțiunea avansați. În formularele de înscriere nu se va trece componența nominală a echipelor înscrise.

În atașament găsiți documentele specifice desfășurării olimpiadei.

Cu considerație, inspector școlar, prof. Claudia Bălici


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 24 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup