FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Iunie 29th, 2022, 6:16 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 18 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 18 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1537 in data Noiembrie 1st, 2021, 5:36 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 18 vizitatori

UTC + 1 ora [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Concursul Lider European
MesajScris: Octobrie 20th, 2021, 7:53 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Martie 25th, 2016, 9:39 am
Mesaje: 426
Stimați colegi,

Pentru că am primit o serie de întrebări referitoare la acest concurs, atașez mai multe informații pe care le puteți consulta și pe pagina https://romania.representation.ec.europ ... uropean_ro pe care am menționat-o la descrierea formularului google.

Ce este Lider European?
Lider European este un concurs național susținut de Ministerul Educației, derulat în scopul informării la scară largă asupra valorilor europene, drepturilor, libertăților și obligațiilor la nivel European.
Lider European este destinat elevilor din ciclul liceal.
O competiție care își propune să dezvolte abilitățile de leadership și de vorbire în public ale elevilor de liceu, spiritul de echipă și capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună în beneficiul comunității lor.
Obiectivul concursului este de a spori și consolida spiritul Uniunii Europene în rândul tinerilor, în contextul activităților legate de valorile și temele europene.
Provoacă elevii de liceu, din clasele IX-XII, să lucreze în echipă și să elaboreze proiecte prin care să răspundă problemelor sau oportunităților existente în comunitățile locale. Concursul se concentrează pe dezvoltarea de proiecte în oricare dintre domeniile social, cultural, afaceri/ economic și de mediu.

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să participi la Lider European?
Să fii elev în ciclul liceal (clasele IX– XII), la un liceu din România.
Să acorzi atenție situațiilor din jurul tău, să poți identifica cu ușurință probleme sau oportunități apărute în comunitatea ta și să te adaptezi ușor lucrului în echipă.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii la Lider European?
Să găsești alți trei colegi (din același liceu, clasa ta sau din altă clasă, indiferent de anul de studiu) împreună cu care să formezi o echipă, și un profesor care să vă înscrie în concurs și să vă reprezinte.
Să dai dovadă de abilități de leadership și antreprenoriat, de încredere și talent oratoric și să fii, sau să îți dorești să fii, implicat în comunitățile din care faci parte, dar nu limitat la ele.
Să obții și să parcurgi materialele realizate ca bază de pregătire pentru concursul Lider European: un material scris cu informații generale, repere și recomandări pentru realizarea unui proiect și un materialul video cu prezentarea și simularea competiției.

Vă rugăm să promovați aceste informații cadrelor didactice și elevilor de liceu pe care i-ați desemnat să participe la webinarul din data de 26.10.2021

Cu considerație, inspector școlar, prof. Claudia Bălici


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 1 ora [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 18 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup