FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Iulie 16th, 2018, 12:53 pm


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 23 utilizatori conectati recent :: 1 inregistrati, 0 ascunsi si 22 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1433 in data Martie 3rd, 2018, 10:26 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: liceultehnologichd si 22 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: ȘEDINȚA CLDPS HUNEDOARA _15.12.2016
MesajScris: Decembrie 20th, 2016, 12:52 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Noiembrie 14th, 2006, 7:56 am
Mesaje: 862
Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în data de 15 decembrie, a organizat și desfășurat ședința Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social Hunedoara la care au fost invitați să participe operatorii economici parteneri ai liceelor cu învățământ profesional și tehnic din județ cu care au încheiate contracte de pregătire practică, reprezentanții autorităților locale din localitățile în care sunt funcționează unitățile școlare cu IPT, precum și directorii liceelor.
Ședința de lucru s-a desfășurat în baza unui cadru general, pornind de la faptul că unul din obiectivele învățământului profesional și tehnic hunedorean constă în formarea personalităţii autonome şi în asumarea unui sistem de valori care sunt necesare pentru împlinirea şi dezvoltarea personală, pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, pentru participarea cetăţenească activă în societate, pentru incluziune socială şi pentru angajare pe piaţa muncii a elevilor. La ședința au participat 24 reprezentanți ai mediului de afaceri, 16 membri CLDPS Hunedoara, 28 directori și directori adjuncți ai liceelor din județ.
Lista nominală a participanților, materialul prezentat și agenda întâlnirii pot fi consultate din documentele atașate.
Mulțumiri tuturor partenerilor educaționali, membrilor CLDPS Hunedoara și echipelor manageriale din unitățile cu învățământ liceal, pentru participare și contribuția adusă la atingerea scopului și reușita ședinței ” Dezbaterea publică a Metodologiei privind învățământul dual și importanța învățării la locul de muncă, la operatorul economic, pe baza unui contract de parteneriat între operatorul economic şi unitatea de învăţământ, cu implicarea unităţii administrativ-teritoriale pe raza căreia se află unitatea şcolară”.
Ne exprimăm recunoștința pentru susținerea în demersurile realizate de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara în vederea promovării unui învăţământ orientat pe valori, creativitate, capacităţi cognitive, capacităţi volitive şi capacităţi acţionale, cunoştinţe fundamentale şi cunoştinţe, competenţe şi abilităţi de utilitate directă, în profesie şi în societate.


Inspector școlar IPT,
prof. Dana Luiza Cioară


Fisiere atasate:
Sedinta CLDPS 15 DECEMBRIE (1).pdf [3.31 MB]
Descarcat de 45 ori
LISTA DE PREZENTA SEDINTA CLDPS_INVATAMANT DUAL.pdf [3.57 MB]
Descarcat de 67 ori
AGENDA SEDINTEI CLDPS _ 15.12.2016.doc [322.5 KB]
Descarcat de 44 ori
Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: liceultehnologichd si 22 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup