FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Decembrie 14th, 2018, 6:25 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 10 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 10 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 1433 in data Martie 3rd, 2018, 10:26 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 10 vizitatori

UTC + 2 ore
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: ÎNCĂRCARE RAEI 2013-2014
MesajScris: Noiembrie 26th, 2013, 10:30 am 
Neconectati
Membru

Inscris: Noiembrie 8th, 2006, 12:06 pm
Mesaje: 453
În atenţia directorilor unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat şi particular din judeţul Hunedoara şi a responsabililor CEAC,
Stimaţi colegi,

În conformitate cu Precizările ARACIP din adresa cu nr. 2419/13.09.2013, până la data de 30 noiembrie 2013, fiecare unitate şcolară trebuie să-şi iniţializeze RAEI în aplicaţia https://calitate.aracip.eu şi să introducă baza de date aferentă anului şcolar 2013-2014.
În perioada 21- 22 noiembrie 2013, a avut loc la Bucureşti Conferinţa finală a proiectului "Sprijin pentru unităţile şcolare în implementarea manualului de evaluare internă a calităţii în educaţie", la care s-au făcut următoarele precizări:
-referitor la încărcarea documentelor şcolare în aplicaţie, se renunţă la toate şabloanele (care vor fi mutate în biblioteca metodologică, doar ca modele) şi se acceptă documentele şcolii în formatul în care au fost elaborate (ex. document de înfiinţare a unităţii şcolare, P.D.I., Plan managerial, R.O.I. etc.)
- lista procedurilor se corelează cu Sistemul de Control Managerial;
- pentru portofoliile cadrelor didactice există varianta scanării acestora sau a postării unui document centralizator care să cuprindă lista personalului didactic cu bifarea principalelor piese din portofoliu (ex. CV, formări, planificări, programe şcolare, documente de evaluare, rapoarte etc.)
- prin accesarea butonului de "help-desk" se deschide harta/lista cu responsabilii pe judeţe. Întrebările/nelămuririle se adresează unei singure persoane din listă!
- Cluburile elevilor şi cele sportive vor avea un RAEI special, anumite câmpuri blocându-se în momentul alegerii tipului de unitate de învăţământ.

Aplicaţia este în curs de îmbunătăţire, din acest motiv, în prezent este important să se iniţieze RAEI 2013-2014, să se introducă situaţiile statistice şi câteva documente, urmând ca finalizarea să se facă în cursul lunii septembrie 2014.

Inspector şcolar,
Prof. Mate Marta


Sus
 Profil Trimite mesaj privat  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 2 ore


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 10 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup