FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Aprilie 24th, 2024, 12:22 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 145 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 145 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 5383 in data Ianuarie 17th, 2023, 8:05 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 145 vizitatori

UTC + 1 ora [ DST ]




Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: Raport ISG Maria Stefanie
MesajScris: Martie 24th, 2020, 6:42 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Iulie 10th, 2008, 12:30 pm
Mesaje: 207
Stimați colegi, dragi elevi și părinți,
Contractul meu de management pentru funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara se încheie în 25 martie 2020. Încă, din prima zi în care am ocupat această funcție, am fost conștientă că va veni momentul când trebuie să plec din acest post de conducere. Mă bucur că am reușit să imi duc la bun sfârșit acest mandat. Am ocupat această funcție aproape 6 ani, la care pot adăuga, perioada 2012- 2014 în care am ocupat funcția de inspector școlar general adjunct și cei 4 ani de experiență profesională în calitate de inspector școlar pentru disciplinele chimie și fizică, precum și managmentul resurselor umane. Experiența celor 6 ani de activitate, din 2008 până în 2014, în cadrul inspectoratului școlar m-a ajutat foarte mult și m-a pregătit pentru funcția de inspector școlar general. Am încercat să îmi fac datoria, am muncit cu entuziasm și dăruire alături de echipa inspectoratului școlar în folosul învățământului hunedorean. Rezultatele muncii noastre sunt evidente și cel mai mult mă bucur că am reușit să venim cu proiecte și programe care au condus la o îmbunătățire considerabilă a rezultatelor elevilor.
Adresez mulțumiri tuturor colaboratorilor și susținătorilor învățământului hunedorean, precum și reprezentanților din mass-media pentru sprijinul acordat în promovarea educației!

Întotdeauna am încercat să-mi îndeplinesc misiunea în calitate de lider, să-i încurajez și să-i motivez pe cei din jurul meu, să le transmit principiile si valorile după care îmi orientez activitatea și să îi tratez cu respect și empatie. Mulțumesc colegilor inspectori, directori, profesori, mulțumesc elevilor și părinților pentru excelenta colaborare și pentru căldura și aprecierea pe care am simțit-o din partea tuturor!

Raport ISG Maria Stefanie


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 1 ora [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 145 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup