FORUMUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR JUDEŢEAN HUNEDOARA

Forumul permite utilizatorilor să-şi expună ideile, opiniile şi documentele într-un mod organizat. Scopul forumului este să faciliteze comunicarea.
Septembrie 22nd, 2023, 12:00 am


Cine este conectat

Cine este conectat Avem 22 utilizatori conectati recent :: 0 inregistrati, 0 ascunsi si 22 vizitatori (Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi in ultimele 240 minute)
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 5383 in data Ianuarie 17th, 2023, 8:05 pm

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 22 vizitatori

UTC + 1 ora [ DST ]
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Titlul mesajului: „Călătorie educativă în lumea satului” (CELS),
MesajScris: Noiembrie 15th, 2022, 1:59 pm 
Neconectati
Membru

Inscris: Septembrie 6th, 2022, 12:47 pm
Mesaje: 97
Începând cu anul 2011 până în prezent, Asociația Lume Bună a implementat proiectul „Călătorie educativă în lumea satului” (CELS), ce are ca principal obiectiv dezvoltarea și oferirea de programe de educație nonformală ca sursă de inspirație în educația copiilor, având la bază bucuria activităților ludice. Programele sunt orientate spre dezvoltarea potențialului creativ al copiilor și dezvoltarea inteligenței lor emoționale, în vederea creșterii motivației de a învăța și pentru reducerea riscului de abandon școlar.
Competiția CLUB ACTIV CELS este un program prin care profesorii se pot înscrie și pot desfășura mai multe activități de educație nonformala și educație prin cultură la nivel local, beneficiind de suport oferit de către echipa Asociației Lume Bună: consultanță, comunicare săptămânală, ghiduri, ateliere, sesiuni de formare, posibilitatea de a promova activitatea locală prin postări în Comunitatea profesorilor CELS. Competiția se adresează tuturor cadrelor didactice din mediul rural dar și celor din unități de învățământ din mediul urban cu risc de abandon școlar (ciclul primar şi gimnazial) ce își propun să coordoneze implementarea de proiecte recomandate de Asociația Lume Bună la nivelul școlii pe care o reprezintă.
Competiția se desfășoară în perioada 21 noiembrie 2022 – 28 aprilie 2023, iar înscrierile se pot face pană la data de 20 noiembrie 2022, prin completarea formularului https://forms.gle/29ENPJJtGPnN2dPQ9. Desfășurarea competiției are la baza Regulamentul și Anexele disponibile la https://www.asociatialumebuna.com/compe ... ctiv-cels/.
- diseminarea informației despre proiect în unitățile de învățământ din județul dvs./Municipiul București, inclusiv în palatele și cluburile copiilor;
- oferirea de asistență în implementarea programului pe parcursul anului școlar;
- recunoașterea diplomelor oferite în cadrul Competiției Club Activ Cels (diplomele, completate și semnate de organizatori, vor ajunge la inspectoratele școlare de care aparțin unitățile de învățământ implicate, pentru a fi semnate de inspectorul școlar general și înregistrate)
Persoană de contact din partea Asociației Lume bună este doamna Larisa Popescu, tel. 0721.621.327, e-mail lari.popescu@gmail.com.

Inspector școlar
Gabriela Sorina Cobori


Sus
 Profil Trimite mesaj privat E-mail  
 
Afisati mesajele precedente incepand cu:  Sortate dupa  
Deschide un nou topic Raspunde acestui mesaj  [ 1 mesaj ] 

UTC + 1 ora [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 22 vizitatori


Nu poti crea un noi topice in acest forum
Nu poti raspunde topicelor de pe aceast forum
Nu poti modifica mesajele tale din acest forum
Nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Nu poti aduce atasamente pe acest forum

Cauta dupa:
Sari la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Varianta in limba romana © 2007 roadiro Grup