Atestat informatica 2020

Moderator: Brindusa Coman

SZASZ-BARRA ZSOFIA
Membru

Atestat informatica 2020

Mesaj de SZASZ-BARRA ZSOFIA »

Stimați Colegi!

A apărut OMEC nr. 4421/29.05.2020 privind organizarea și desfășurarea examenului de atestare a competențelor profesionale ale absolvenților claselor de matematică-informatică și matematică-informatică, intensiv informatică, în anul școlar 2019-2020.

Conform acestui ordin calendarul se modifică astfel:
1. Înscrierea candidaților și evaluarea probei de specialitate se realizează în perioada 2 iunie-12 iunie 2020.
2. Comunicarea rezultatelor finale se realizează cu maximum două zile înainte de desfășurarea primei probe scrise a examenului de bacalaureat, adică 20.06.2020
3. Perioadele prevăzute la pct. 1 și 2 pot fi modificate prin notă aprobată de secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar.

Înscrierea candidaților la examenul de atestare a competențelor profesionale se realizează exclusiv on-line pe baza unei proceduri elaborate de către comisia de examen din fiecare unitate de învățământ.

Proba de specialitate se evaluează după cum urmează:
1. Proba practică, susținută de absolvenții clasei a XII-a, se echivalează cu rezultatul activității la clasă a candidatului, obținut pe parcursul liceului, după cum urmează:
a) punctajul pentru subiectul privind sistemele de gestiune a bazelor de date se echivalează cu media anuală a clasei a XII-a, obținută de candidat, numai la disciplina informatică;
b) punctajul pentru subiectul de programare se echivalează cu media aritmetică calculată cu două zecimale, fără rotunjire, a mediilor anuale din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a, obținute de candidat, numai la disciplina informatică;
c) punctajul pentru subiectul vizând sisteme de operare sau abilități de tehnoredactare, calcul tabelar sau prezentări PowerPoint se echivalează cu media aritmetică calculată cu două zecimale, fără rotunjire, a mediilor anuale din clasele a IX-a și a X-a, obținute de candidat, numai la disciplina TIC;
d) nota finală acordată candidatului la proba practică se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a celor trei punctaje stabilite la lit. a), b) și c). Nota finală la proba practică trebuie să fie minimum 5 (cinci) pentru promovarea examenului.
2. Proiectul care trebuia susținut în fața comisiei de către candidat se realizează în format digital și se va transmite pentru înscriere exclusiv on-line, pe baza unei proceduri elaborate de către comisia de examen din fiecare unitate de învățământ. Evaluarea proiectului se realizează după cum urmează:
a) proiectul nu va fi prezentat/susținut de către candidat, comisia evaluând doar conținutul acestuia;
b) la evaluarea proiectului, fiecare evaluator va acorda câte o notă conform criteriilor stabilite de comisia de examen. Nota finală pentru proiect se calculează ca medie aritmetică cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de fiecare evaluator;
c) în situația în care diferența dintre notele acordate de membrii comisiei este mai mare de un punct, vicepreședintele comisiei va stabili nota finală, prin reevaluarea proiectului;
d) nota finală pentru proiect trebuie să fie minimum 7 (șapte) pentru promovarea examenului.
3. Nota finală acordată pentru proba de specialitate se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a punctajelor stabilite conform pct. 1 și 2.
4. Examenul se consideră promovat dacă nota finală acordată pentru proba de specialitate este cel puțin 7 (șapte).

Ca urmare, vă rog ca până la data de 04.06.2020 să trimiteți propunerea de comisie de atestat ca răspuns la acest topic, urmând să emitem deciziile.

Cu deosebită considerație,
prof. Zsofia Szasz
LT AI BRAD
Membru

Re: Atestat informatica 2020

Mesaj de LT AI BRAD »

PROPUNERE COMISIE ATESTAT MATE-INFO - LICEUL TEORETIC ,,AVRAM IANCU” BRAD:

PREȘEDINTE: prof. SUCIU OVIDIU - director
VICEPREȘEDINTE: prof. IACOBESCU RALUCA - metodist
SECRETAR (responsabil norme protecția muncii):prof. VORONIANU SANDA-FLORINA-șef catedră
MEMBRI: prof. LUNGU FELICIA-NICOLETA
prof. VORONIANU SANDA-FLORINA

NUMĂR ELEVI ÎNSCRIȘI: 24
liceul_ghelari
Membru

Mesaj de liceul_ghelari »

LICEUL TEORETIC GHELARI
CNAV
Membru

Mesaj de CNAV »

LICEUL TEORETIC ”AUREL VLAICU” ORĂȘTIE

PROPUNERE COMISIE DE ATESTAT INFORMATICĂ

PREȘEDINTE: prof. GIURGIU MARGARETA - director
VICEPREȘEDINTE: prof. SZASZ - BARRA ZSOFIA- inspector de specialitate
SECRETAR (responsabil norme protecția muncii):prof. POPA DANIEL-șef catedră
MEMBRI: prof. CHIRA ADRIANA
prof. MUSTEA MIHAIL TRAIAN

NUMĂR ELEVI ÎNSCRIȘI: 29
brancusi_petrila
Membru

Mesaj de brancusi_petrila »

Colegiul Tehnic Constantin Brancusi Petrila
infopet
Membru

Mesaj de infopet »

COLEGIUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ „CARMEN SYLVA” PETROȘANI
Liceul.Mihai.Viteazu
Membru

Mesaj de Liceul.Mihai.Viteazu »

Liceul Tehnologic "Mihai Viteazu" Vulcan
COLEGIUL HATEG
Membru

Mesaj de COLEGIUL HATEG »

Liceul Teoretic ”Ion Constantin Brătianu” Hațeg
pedagogic
Membru

Mesaj de pedagogic »

COLEGIUL NAŢIONAL PEDAGOGIC "REGINA MARIA" DEVA
Ultima oară modificat Iunie 4, 2020, 2:18 pm de către pedagogic, modificat 1 dată în total.
TEORETIC LUPENI
Membru

Mesaj de TEORETIC LUPENI »

Liceul Teoretic Mircea Eliade Lupeni
LICEUL ILIA
Membru

Mesaj de LICEUL ILIA »

LICEUL TEORETIC SILVIU DRAGOMIR ILIA
ilemle68
Membru