COMPONENȚA CLDPS HUNEDOARA_2020-2021

Moderator: Luiza Dana Cioara

Luiza Dana Cioara
Membru

COMPONENȚA CLDPS HUNEDOARA_2020-2021

Mesaj de Luiza Dana Cioara »

Stimați parteneri educaționali,
Funcționarea Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social este reglementată prin Ordinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice nr. 4456 din 8 iulie 2015 privind aprobarea Cadrului general de organizare şi funcționare a structurilor parteneriale consultative pentru învăţământul profesional şi tehnic publicat în Monitorul Oficial nr. 621 din 14 august 2015.
De-a lungul timpului am reușit să creăm o legătură, între diferite categorii de public ţintă, dar cu interese similare şi obiective convergente. În cadrul activităţilor CLDPS Hunedoara am adus la masa de discuții, libere, oameni diferiți, cu expertize diferite, dar care pot vedea, mai presus de acestea, un ţel comun, acela de a oferi o imagine reală şi corectă a ofertei de formare profesională din județul Hunedoara prin învățământul profesional, dual și tehnic.
Salutăm dorința de a ni se alătura noi operatori economici relevanți pentru piața muncii din județul Hunedoara și asigurăm toți membrii de considerația și respectul pentru munca depusă și interesul manifestat în implicarea directă în vederea asigurării unui învățământ profesional și tehnic corelat la nevoile comunității și a mediului de afaceri.

Noua componență a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social este prezentată în fișierul atașat.

Dana Luiza Cioară - secretar CLDPS
Scrie răspuns

Înapoi la “PRAI-PLAI-PAS”