DOCUMENTE URGENTE

Centre de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare

Moderator: Gabriela Berbeceanu

Gabriela Berbeceanu
Membru

DOCUMENTE URGENTE

Mesaj de Gabriela Berbeceanu »

Stimate colege,

până vineri, 06 februarie 2015, vă rog să-mi trimiteţi documentele de predare-primire a materialelor şi mijloacelor didactice de dotare a Centrelor de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare din unităţile dumneavoastră (copii xerox după acestea). Menţionez că îmi sunt necesare la seminarul care va avea loc în perioada 13-15 februarie 2015 de la Sinaia. Dacă există situaţii excepţionale (ex Vulcan), am rugămintea de a-mi trimite copii xerox şi după procesul verbal de constatare a efracţiei/furtului făcut de organul de cercetare penală (Poliţie). Anul în care am primit aceste materiale şi mijloace didactice este 2009-2010. Pe lângă aceste documente, fiecare CRED va întocmi o mapă cu activităţile şi rapoartele de an, studii, documentări şi tot ce consideraţi dumneavoastră oportun pentru justificarea activităţii desfăşurate (inclusiv foto) ! Atenţie la activităţi! În semestrul acesta avem inspecţie tematică pe activitatea CRED-urilor!

Vă mulţumesc!
Cu consideraţie,
inspector şcolar Educaţie Timpurie,
prof. Gabriela Nicoleta Berbeceanu!
Scrie răspuns

Înapoi la “CRED”