Proiect JEDA

Moderator: Cristina Blaj

Cristina Blaj
Membru

Proiect JEDA

Mesaj de Cristina Blaj »

Stimaţi colegi,

Redau mesajul primit de la doamna inspector general limbi romanice, Manuela-Delia ANGHEL:

Asa cum v-am anuntat si la videoconferinta, despre actiunile CREFECO al OIF, pilotarea Proiectului JEDA al OIF s-a derulat in perioada 15 decembrie 2015- 28 iunie 2016. Grupul tinta a fost format din 60 de profesori din tarile din Europa Centrala si Orientala, din care 20 din Romania (profesori de limba franceza L2 debutanti - mai putin de 3 ani experienta didactica).
Va trimit, in attach. 3 documente:
1. prezentarea proiectului Jeunes Enseignants Debutants en Action (JEDA) al OIF;
2. tabelul cu profesorii participanti, cu mentiunea ca cei marcati cu galben au trimis Raportul de stagiu formare;
3. tabelul cu profesorii debutanti, la nivelul fiecarui judet, tabel pe care l-ati completat in 2015.
Am rugamintea de a le solicita profesorilor participanti sa trimita Raportul de formare.
Termen: vineri, 16 septembrie 2016
De asemenea, in luna noiembrie va debuta a doua sesiune de formare. Prin urmare, am rugamintea de a identifica profesorii din judetul /municipiul dvs. doritori sa participe la formare si de a actualiza tabelul din 2015. In vederea selectiei, imi veti trimite si CV-ul acestor profesori. Termen: marti, 20 septembrie 2016
P.S. Termenele sunt atat de stranse, deoarece trebuie sa predau aceste date/tabele/liste cu ocazia seminarului regional de la Tirana.

Cu respect,
prof. Cristina Oprean
Inspector şcolar pentru limbi moderne
Fişiere ataşate
Présentation Projet JEDA.pdf
(676.64 KiB) Descărcat de 172 ori
Participants JEDA 2015_Roumanie .doc
(142 KiB) Descărcat de 174 ori
Roumanie - enseignants debutants 2015.rar
(351.95 KiB) Descărcat de 158 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Limbi moderne”