Simpozion regional"Alimentația sănătoasă-încotro?”
Scris: Aprilie 6, 2016, 8:48 am
În atenţia tuturor profesorilor care predau discipline economice
Stimaţi colegi,
Colegiul Tehnic "Dumitru Mangeron" Bacău vă invită să participați la
ediția a III-a a simpozionului regional - concurs "Alimentația sănătoasă-încotro?” (proiect educațional interdisciplinar avizat de M.E.N.C.S. inclus în AERI 2016, nr. 25981/28.02.2016, poz. 237)
Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2016 și are ca obiectiv principal valorificarea experienţelor cadrelor didactice şi ale elevilor în domeniul educaţiei pentru sănătate, abordarea realistă a unor probleme de sănătate, pe care le ridică alimentele nesănătoare, realizarea unor schimburi de experiență pe această temă între parteneri prin lucrări/materiale prezenate și prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului.
GRUP ŢINTĂ:
- elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal;
- cadre didactice din învăţământul primar, gimnazial, liceal
- autorităţile responsabile de supravegherea şi reglementarea sectorului alimentar;
- agenţi economici având ca obiect de activitate producerea şi/sau comercializarea produselor alimentare.
Sectiunile acestei ediții sunt:
Sesiuni de referate cu tema ,,Mâncăm sănătos pentru a ne proteja!”
Concurs de desene și afișe
Concurs de artă culinară
Concurs - ,,Fantezii de aluat''
Termenul limită de inscriere este 06.05.2016
Mai multe detalii puteți găsi în regulamentul de organizare atașat.
Stimaţi colegi,
Colegiul Tehnic "Dumitru Mangeron" Bacău vă invită să participați la
ediția a III-a a simpozionului regional - concurs "Alimentația sănătoasă-încotro?” (proiect educațional interdisciplinar avizat de M.E.N.C.S. inclus în AERI 2016, nr. 25981/28.02.2016, poz. 237)
Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 mai 2016 și are ca obiectiv principal valorificarea experienţelor cadrelor didactice şi ale elevilor în domeniul educaţiei pentru sănătate, abordarea realistă a unor probleme de sănătate, pe care le ridică alimentele nesănătoare, realizarea unor schimburi de experiență pe această temă între parteneri prin lucrări/materiale prezenate și prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului.
GRUP ŢINTĂ:
- elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal;
- cadre didactice din învăţământul primar, gimnazial, liceal
- autorităţile responsabile de supravegherea şi reglementarea sectorului alimentar;
- agenţi economici având ca obiect de activitate producerea şi/sau comercializarea produselor alimentare.
Sectiunile acestei ediții sunt:
Sesiuni de referate cu tema ,,Mâncăm sănătos pentru a ne proteja!”
Concurs de desene și afișe
Concurs de artă culinară
Concurs - ,,Fantezii de aluat''
Termenul limită de inscriere este 06.05.2016
Mai multe detalii puteți găsi în regulamentul de organizare atașat.