Pagina 1 din 1

Proiect JA România

Scris: Martie 18, 2021, 2:21 pm
de Claudia Bălici
Către unitățile de învățământ cu clase de nivel liceal!

Doamnelor/domnilor directori,

Junior Achievement (JA) România derulează în această perioadă proiectul „Susțin educația financiară în comunitatea mea” prin care oferă liceelor soluții pentru educația online:
- resurse digitale interactive pentru educarea utilizării responsabile a resurselor financiare
- acces gratuit la platforma LMS JA Inspire™
- posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Susțin educația financiară în comunitatea mea este o inițiativă educațională derulată de Junior Achievement la nivel național cu scopul de a încuraja învățarea noțiunilor financiar-bancare și de a evidenția instituțiile de învățământ de tip liceal care oferă elevilor acces la educație financiară, utilizând resurse în format digital interactiv.

CINE POATE PARTICIPA
Participarea este deschisă tuturor liceelor și presupune:

Cel puțin un profesor care predă în cadrul liceului accesează site-ul http://www.jaromania.org/hub și completează formularul disponibil la secțiunea „ABCdar bancar”. Fiecare profesor care efectuează înscrierea va coordona accesul elevilor pe platforma educațională JA Inspire™ pe baza unei liste de useri primită de la Organizator.
Implicarea unui număr cât mai mare de participanți UNICI din totalul elevilor de liceu (clasele IX-XII) în parcurgerea a cel puțin 75% din conținutul modulului educațional online ABCdar bancar, disponibil pe platforma educațională JA Inspire™, în perioada stabilită de organizator.
Un liceu acumulează câte un punct pentru fiecare elev care parcurge cel puțin 75% din curs.
Liceele care acumulează cele mai multe puncte prin participanții UNICI vor beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Detalii aici: https://jar.ro/participare-abcdar

Proiectul este în desfășurare până pe 14 mai.

Mult succes tuturor!

Cu considerație, inspector școlar, prof. Claudia Bălici