CONCURSUL NAȚIONAL ,,TERRA-MICA OLIMPIADĂ- înscrieri

Moderator: Bîscă Mirela

Bîscă Mirela
Membru
Mesaje: 25
Membru din: Septembrie 26, 2023, 9:57 am
Contact:

CONCURSUL NAȚIONAL ,,TERRA-MICA OLIMPIADĂ- înscrieri

Mesaj de Bîscă Mirela »

Stimați colegi,
Dragi elevi

Etapa județeană a Concursul Național de Geografie ,,TERRA- MICA OLIMPIADĂ DE GEOGRAFIE” clasele V-VII se va desfășura DUMINICĂ, 24 martie 2024, ora 10, la Liceul Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva, strada Titu Maiorescu, nr. 28.

Înscrierea elevilor se va face până la data de 19 martie 2024, ora 14.00, prin completarea, de către profesorii coordonatori, a Formularului de înscriere la etapa județeană a Concursul Național de Geografie ,,TERRA- MICA OLIMPIADĂ DE GEOGRAFIE” clasele V-VII, accesând link-ul: https://forms.gle/8V1ZShhgZS15DRxh8 și trimiterea fișierului în format pdf (asumat prin semnătură după modelul atașat prezentului mesaj), pe adresa de e-mail: geografie.hd@gmail.com.
Concursul școlar național se va desfășura în conformitate cu Regulamentul specific de organizare și desfășurare a Concursului Național de Geografie „TERRA - MICA OLIMPIADĂ DE GEOGRAFIE” clasele V-VII, nr. Nr. 25791 / 21.02.2024.
Organizatorii Concursului Național de Geografie pentru clasele V-VII ,,Mica olimpiadă de geografie – Terra” sunt: Ministerul Educației, Societatea de Geografie din România și Editura CD PRESS. Durata probei scrise este de 90 minute.

Înscrierea profesorilor evaluatori se va face până la data de 19 martie 2024, ora 14.00, prin completarea Formularului privind înscrierea profesorilor evaluatori la etapa județeană a olimpiadei de GEOGRAFIE, accesând link-ul: https://forms.gle/tECrWTbr3txSKLgc6

Elevii participanți la etapa județeană a Concursul Național de Geografie ,,TERRA- MICA OLIMPIADĂ DE GEOGRAFIE” clasele V-VII, vor avea asupra lor carnetul de elev cu fotografie, avizat și ștampilat pentru anul școlar în curs, sau cartea de identitate.
FORMULARELE atașate prezentului mesaj se vor completa cu DIACRITICE și cu MAJUSCULE, fără PRESCURTĂRI.
Mult spor în activitate!

Cu deosebit respect,
inspector prof. Mirela-Aurica BÎSCĂ
Fişiere ataşate
Model_tabel_nominal_înscriere Terra_24.03.2024.docx
(18.92 KiB) Descărcat de 95 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Geografie”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori