OLIMPIADA ȘTIINȚELE PĂMÂNTULUI-etapa județeană- ÎNSCRIERI

Moderator: Bîscă Mirela

Bîscă Mirela
Membru
Mesaje: 25
Membru din: Septembrie 26, 2023, 9:57 am
Contact:

OLIMPIADA ȘTIINȚELE PĂMÂNTULUI-etapa județeană- ÎNSCRIERI

Mesaj de Bîscă Mirela »

Stimați colegi,
Dragi elevi,

În anul școlar 2023-2024, etapa judeţeană a Olimpiadei „Științele Pământului” se va desfășura duminică, 24 martie 2024, la Colegiul Tehnic „Transilvania" Deva, în corpul de clădire cu adresa: bulevardul Dacia, nr. 8, Deva (fosta Școală Gimnazială „Eminescu - Petofi” Deva sau Școala Generală nr. 3 Deva), între orele 10.00 – 13.00.
Înscrierea elevilor din învăţământul liceal pentru această competiție școlară interdisciplinară ce vizează cunoștințe de biologie, chimie, fizică și geografie, se face prin intermediul link-ului https://forms.gle/D6zmsEvK1vezjgBr5 (disponibil pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, la topicele: Biologie, Fizică-Chimie și Geografie), până miercuri, 20 martie 2024, ora 16.00.
Accesul elevilor în sala de concurs se va face dumincă, 24 martie 2024, până la ora 09.30, pe baza actului de identitate sau a carnetului de elev vizat pentru anul școlar în curs; este interzis accesul cu telefoane mobile sau cu orice fel de materiale informative (manuale, culegeri, tabele periodice, caiete etc.); este permisă utilizarea calculatoarelor neprogramabile.
Pentru rezolvarea subiectelor elevii vor utiliza pix sau stilou de culoare albastră, iar pentru grafice sau desene se foloseşte creionul negru.
Elevii participanţi vor fi însoţiţi de un cadru didactic care asigură supravegherea şi îndrumarea corespunzătoare a elevilor. Acesta va prezenta Comisiei de organizare, tabelul nominal cu elevii înscriși, vizat de directorul unității de învățământ de proveniență.

Mult succes!

INSPECTOR ŞCOLAR,
Prof. Mirela-Aurica BÎSCĂ
Scrie răspuns

Înapoi la “Geografie”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 42 vizitatori