“Cu viaţa mea apăr viaţa” - etapa judeţeană

Moderator: Carmen Buzatu

Carmen Buzatu
Membru

“Cu viaţa mea apăr viaţa” - etapa judeţeană

Mesaj de Carmen Buzatu »

Dragi colegi,

In data de 20.05.2016, va avea loc etapa judeţeană a Concursului Naţional “Cu viaţa mea apăr viaţa”. Concursul se va desfăşura în sala de sport/terenul de sport a Colegiului Naţional „Iancu de Hunedoara” Hunedoara prevăzut cu pistă de alergare , cu marcaje vizibile -în funcţie de condiţiile meteo.
Fiecare echipă participantă la concurs este formată din 4 elevi (3 concurenţi + 1 rezervă) şi conducătorul echipei (cadrul didactic coordonator).Echipele de concurs pot fi constituite din băieţi, mixte sau din fete, elevii având vârsta cuprinsă între 11 şi 15 ani, pentru clasele V-VIII, respectiv între 15 şi 18 ani, pentru clasele IX-XI, împliniţi în anul calendaristic desfăşurării concursului.
Documente necesare înscrierii:
- Fişe de înscriere (conform anexei la regulament)
- Tabel nominal, ştampilat şi semnat de directorul unităţii de învăţământ şi conducătorul cercului, având avizul medical pentru efort fizic.
- Certificate de naştere sau cărţi de identitate ale concurenţilor (pentru validarea participării) – se acceptă şi copii xerox.
Aceste documente vor fi depuse, în orginal la ISJ Hunedoara, camera 211. Termen 17.05.2016, ora 16.00.
Tematica concursului - pentru proba teoretică - este:
- Legea 481 privind protecţia civilă
- Legea 307 privind apărarea împotriva incendiilor
- Regulamentul concursului

Inspector şcolar, prof. Carmen Buzatu
Fişiere ataşate
lege 307 din 2006(1).pdf
(164.09 KiB) Descărcat de 167 ori
L481.pdf
(194.21 KiB) Descărcat de 146 ori
ordin_3825_03062013_PP_CVMAV.pdf
(1.01 MiB) Descărcat de 193 ori