Proiecte CPECA

Moderator: Carmen Buzatu

Popovici Corina
Membru

Proiecte CPECA

Mesaj de Popovici Corina »

Buna ziua,
Cele sase proiecte nationale pentru care CPECA ne cere sprijinul pentru a fi organizate in scolile din judet, sunt , dupa cum urmeaza:
1.`Cum sa crestem sanatosi` -pentru copii de 5-7ani- stil de viata sanatos
2. `ABC-ul emotiilor ` -dezvoltarea emotionala a elevilor din cklasele a I a si a II a.
3. `Necenzurat`-12-14 ani, gimnaziu -formarea unor abilitati de viata necesare luarii unor decizii informate, corecte, responsabile in legatura cu consumul de tutun, alcool, droguri.
4. `Fred goes Net`- realizarea de interventii preventive timpurii pentru elevi de liceu ( 14-19 ani).
5. `Mesajul meu antidrog`-pentru elevi din gimnaziu si liceu pentru , prin implicarea in activitati sportive si artistice, ca alternativa la consumul de tutun, alcool, droguri.
6. `Eu si copilul meu` -are ca obiectiv cresterea factorilor familiali de protectie si reducerea factorilor familiali de risc fata de consumul de droguri ,alcool, tutun la adolescenti si preadolescenti.

Aceste proiecte au mai fost aduse la cunostinta din partea CPECA. In urma protocolului MEN si ANA, Directia Generala pentru Invatamant Preuniversitar aduce le in atentie spre implementare .
Dacă doriți implementarea acestor proiecte, persoana de contact este doamna inspector de specialitate P.C.Roxana Andreea Negrilă ,tel. 0254229935 0741585750 , e-mail cpeca.hunedoara@ana.gov.ro
Cu consideratie,
C.Popovici
Scrie răspuns

Înapoi la “Educatie permanenta”