UN GÂND BUN PENTRU NOUL AN ȘCOLAR 2025-2026

Moderator: Luminita Hurgoiu

Luminita Hurgoiu
Membru

UN GÂND BUN PENTRU NOUL AN ȘCOLAR 2025-2026

Mesaj de Luminita Hurgoiu »

Dragii mei colegi învățători, astăzi deschideți din nou ușile claselor spre universul minunat al cunoașterii! Am convingerea că îi așteptați pe micuții noștri elevi cu bucurie, cu zâmbetul pe față, cu inima plină de dragoste! Responsabilitatea nobilei profesii în care sunteți angajați aduce cu ea și înțelepciunea de a oferi încurajări, sfaturi, multă răbdare pentru nenumărate repetări și explicații, susținere și ajutor pentru multe neputințe, sprijin pentru a depăși obstacole! Vă doresc să vă găsiți cele mai frumoase și entuziaste cuvinte prin care să exprimați încrederea în puterile lor, înțelegere pentru emoțiile lor și blândețe pentru greșelile lor! De asemenea, să asigurați părinții că doriți să vă fie cei mai buni și adevărați parteneri, în cea mai frumoasă și provocatoare misiune: educarea copiilor! Cea mai frumoasă răsplată este strălucirea din ochii unor copii fericiți! Și acel minunat “mulțumesc” din partea unor foști elevi, ajunși oameni mari, care ne spun cu mândrie că au devenit ce au visat, iar noi am fost parte din povestea lor! Doamne ajută să avem un an școlar cu multe bucurii și împliniri!

Cu deosebit respect, inspector școlar Luminița Dana HURGOIU
Scrie răspuns

Înapoi la “Invatamant primar”