Erasmus days

Claudia Bălici
Membru

Erasmus days

Mesaj de Claudia Bălici »

Stimați colegi din unitățile de învățământ beneficiare de granturi Erasmus+ și proiecte e-Twinning,

Se întâmplă și a 9-a ediție a #ErasmusDays!

Unde? https://www.erasmusdays.eu/

Când? 13-18 octombrie 2025

Cum? Timp de 6 zile poți pune povestea organizației tale, a proiectelor și inițiativelor locale, naționale și transnaționale pe harta europeană #ErasmusDays!
Vei avea ocazia de a organiza un eveniment, de a vă împărtăși experiența pentru a motiva și inspira și pe cei care vor să intre în lumea proiectelor europene de învățare.

Sunt invitați să se înscrie toți actorii implicați în program (instituții de învățământ și de formare, întreprinderi, centre de cercetare, camere de comerț, agenții de ocupare a forței de muncă, asociații și ONG-uri etc.) dar și celor care intenționează să devină parte a marii comunități Erasmus+, cu toții fiind încurajați să prezinte impactul proiectelor și inițiativelor întreprinse.

Fiecare organizație are libertatea de a-și organiza evenimentele online sau offline în una sau mai multe dintre aceste 6 zile (seminare, reuniuni cu partenerii, expoziții de fotografie, concerte, emisiuni de radio, conferințe, activități digitale etc.) și să le înregistreze pe www.erasmusdays.eu.

Cu considerație,
Inspector școlar, prof. Claudia Bălici
Scrie răspuns

Înapoi la “Mesaje importante pentru scoli”