Rezultate finale Concursul ”Știu și aplic” etapa județeană 2026

Moderator: Luiza Dana Cioara

Luiza Dana Cioara
Membru

Rezultate finale Concursul ”Știu și aplic” etapa județeană 2026

Mesaj de Luiza Dana Cioara »

Stimați profesori,
Dragi elevi,

Vă informăm că rezultatele Concursului „Știu și aplic” – etapa județeană sunt disponibile și pot fi consultate/descărcate din fișierele atașate acestui anunț.

Adresăm sincere felicitări tuturor elevilor participanți pentru implicarea, seriozitatea și nivelul de pregătire demonstrat, precum și profesorilor coordonatori pentru îndrumarea atentă și sprijinul constant oferit. (punctaj maxim posibil de acordat 50 de puncte)

Le urăm mult succes elevilor calificați la etapa națională, cu convingerea că vor reprezenta cu onoare și competență rezultatele obținute.

Totodată, exprimăm deosebite mulțumiri conducerii și colectivului de cadre didactice implicate în organizarea și desfășurarea Concursului „Știu și aplic”, ediția a XV-a, desfășurată la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” Simeria, pentru profesionalismul și dedicarea demonstrate.

Mulțumim, de asemenea, conducerii ITM pentru coordonarea eficientă a concursului și pentru sprijinul acordat pe parcursul întregului demers.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!
Inspector școlar IPT,
prof. Dana Luiza CIOARĂ
Fişiere ataşate
teo-sup.pdf
(250.95 KiB) Descărcat de 41 ori
teo-inf.pdf
(253.45 KiB) Descărcat de 35 ori
tehn-sup.pdf
(380.03 KiB) Descărcat de 60 ori
tehn-inf.pdf
(394.93 KiB) Descărcat de 53 ori
inv-prof.pdf