Posturi la 17 februarie
Moderatori: Camelia Besleaga, Claudia Vasiu
-
- Administratorul Forumului
Posturi la 17 februarie
Atasez lista posturilor la aceasta data.
- Fişiere ataşate
-
POSTURI_17_FEB.xls
- (286 KiB) Descărcat de 2462 ori
- sc.buteanu
- Membru
Re: Posturi la 17 februarie
Vă informăm în legătură cu LISTA POSTURILOR LA 17 FEBRUARIE de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”ION BUTEANU” Buceș.
- Proiectul Planului de încadrare pentru 2015-2016 a fost aprobat pentru disciplina postului EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT, cod post HD1029, cu doar 15 ore trunchi comun (FĂRĂ CELE TREI OPȚIONALE), neexistând titular.
Director: PROF. ȘTEFAN MAXIMILIANA
- Proiectul Planului de încadrare pentru 2015-2016 a fost aprobat pentru disciplina postului EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT, cod post HD1029, cu doar 15 ore trunchi comun (FĂRĂ CELE TREI OPȚIONALE), neexistând titular.
Director: PROF. ȘTEFAN MAXIMILIANA
- scoalavata
- Membru
Şcoala Gimnazială Vaţa de Jos
Vă rugăm să ne transformaţi postul de Educaţie fizică şi sport din cadrul unităţii noastre, cod post HD 1597, din post netitularizabil în post titularizabil.
Vă mulţumim,
Director,
Prof. Adriana-Maria COZA
Vă rugăm să ne transformaţi postul de Educaţie fizică şi sport din cadrul unităţii noastre, cod post HD 1597, din post netitularizabil în post titularizabil.
Vă mulţumim,
Director,
Prof. Adriana-Maria COZA
- teoretic_petrosani
- Membru
La Colegiul National MIHAI EMINESCU Petrosani, nu se mai pot prognoza 12 ore vacante de religie ortodoxa pentru anul scolar 2015 - 2016 - codul postului HD1448
Director,
prof. Ciontescu Daniela
Director,
prof. Ciontescu Daniela