Călătoria mea multiculturală

Moderator: Mathe Imola

Agnes Vlaic
Membru

Călătoria mea multiculturală

Mesaj de Agnes Vlaic »

Către toate unităţile şcolare
În atenţia doamnelor/domnilor directori şi a consilierilor educativi

În conformitate cu adresa M.E.C.S. nr. 101/25.02.2015, înregistrată la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara cu nr. 186/M/26.02.2015, vă transmitem câteva informaţii despre concursul „Călătoria mea multiculturală”:
1. Concursul este cuprins în CAEN, finanţate de către MEN, aprobat cu nr. 26362/21.01.2015 / capitolul XVI/Concursuri şcolare interdisciplinare şi transdisciplinare, poziţia 15.
2. Concursul se va desfăşura în parteneriat cu Departamentul pentru relaţii interetnice din cadrul Guvernului României şi cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România.
3. Obiectivul general al concursului este: Dezvoltarea comportamentului civic responsabil al elevilor, cunoaşterea drepturilor copilului şi a drepturilor minorităţilor naţionale din România.
4. Participanţii la concurs pot fi elevii claselor VI-XI (în două secţiuni: VI-VII şi IX-XI), în grupuri mixte de minim 10 elevi, în care să fie atât elevi aparţinând minorităţilor, cât şi elevi majoritari).
5. Regulamentul concursului este anexat la acest mesaj.
6. Înscrierile la nivel judeţean se vor face până în data de 30 martie 2015, ca răspuns la acest mesaj.

Inspector şcolar,
Vlaic Ágnes
Fişiere ataşate
Regulament aprobat 26.02.2015.pdf
(283.96 KiB) Descărcat de 225 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Minoritati nationale”