Stimați colegi,
Conform calendarului Competiției Business Plan, vă informăm că etapa județeană se va desfășura la Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu” Hunedoara, în data de 17.03.2016, ora 14.00.
În documentul atașat este lista firmele de exercițiu calificate pentru etapa județeană, firme de exercițiu înregistrate la Centrala F.E.- ROCT.
Vă rugăm să confirmați participarea, ca răspuns la acest topic.
Cu consideratie,
Dana Cioară
COMPETIȚIA BUSINESS PLAN _ ETAPA JUDEȚEANĂ 2016
Moderator: Luiza Dana Cioara
-
- Membru
COMPETIȚIA BUSINESS PLAN _ ETAPA JUDEȚEANĂ 2016
- Fişiere ataşate
-
03.03-Competitia Business Plan 2016-participanti faza jud.xls
- (42 KiB) Descărcat de 300 ori
Re: COMPETIȚIA BUSINESS PLAN _ ETAPA JUDEȚEANĂ 2016
Colegiul Economic "Emanuil Gojdu" Hunedoara
Confirmăm participarea la competiţia Business Plan, faza judeţeană, cu firma TENDINȚE FASHION, coordonator, prof. Ritivoi Maria
Confirmăm participarea la competiţia Business Plan, faza judeţeană, cu firma TENDINȚE FASHION, coordonator, prof. Ritivoi Maria
- brancusi_petrila
- Membru
Colegiul Tehnic Constantin Brancusi Petrila
Confirmăm participarea la competiţia Business Plan, faza judeţeană, cu firma "La trei brazi", coordonator, prof.Ţigăranu Nicoleta
Confirmăm participarea la competiţia Business Plan, faza judeţeană, cu firma "La trei brazi", coordonator, prof.Ţigăranu Nicoleta
- lecohermespet
- Membru
COLEGIUL ECONOMIC ”HERMES” PETROȘANI
Confirmăm participarea la competiția ”Business Plan”, faza județeană, cu FE ”DIAMOND COSMETICS”, coordonator prof. Florentina ZĂLOG.
Confirmăm participarea la competiția ”Business Plan”, faza județeană, cu FE ”DIAMOND COSMETICS”, coordonator prof. Florentina ZĂLOG.