Bună ziua,
Găsiți lista actualizată a posturilor/catedrelor vacante/rezervate, în fișierul atașat.
Toate cele bune,
Emima Logojan
Lista posturi 2 martie
Moderatori: Camelia Besleaga, Claudia Vasiu
-
- Administratorul Forumului
Lista posturi 2 martie
- Fişiere ataşate
-
Posturi_2_martie.xls
- (394 KiB) Descărcat de 1952 ori
-
- Membru
Re: Lista posturi 2 martie
CLUBUL COPIILOR HUNEDOARA
- La codul postului 1007 : la detalii post de mentionat "post pentru stabilirea obligatiei de predare director";
-La codul postului 1866 : la statut de precizat "rezervat".
- La codul postului 1007 : la detalii post de mentionat "post pentru stabilirea obligatiei de predare director";
-La codul postului 1866 : la statut de precizat "rezervat".
Scoala Gimnaziala Pui
Postul cu codul 1872 cuprinde: 4 ore – Educatie Tehnologica, clasele V – VIII - Trunchi comun si 2 ore - Tainele Stiintei, cls. a V – a, Post pentru stabilirea obligatiei de predare a directorului. Orele de Optional Informatica nu exista, fiind in catedra titularului.
Postul de limba și literatura română 16 ore - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod.
Postul de religie 1 oră - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod .
Postul de limba latină 1 oră - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod .
Postul cu codul 1872 cuprinde: 4 ore – Educatie Tehnologica, clasele V – VIII - Trunchi comun si 2 ore - Tainele Stiintei, cls. a V – a, Post pentru stabilirea obligatiei de predare a directorului. Orele de Optional Informatica nu exista, fiind in catedra titularului.
Postul de limba și literatura română 16 ore - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod.
Postul de religie 1 oră - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod .
Postul de limba latină 1 oră - rezervat până la data de 07.04.2018 nu are cod .
-
- Membru
In urma verificarii listei de posturi, am constatat ca nu apar 12 ore de matematica, vacante, la Scoala Gimnaziala Valisoara, propuse pentru prelungire contract, nota peste 7, cu definitivat.