PROIECTUL ... EVALUARE POTENȚIAL SOMATIC... 2011-2012

Moderator: Sorina Popa

Marinica Parvanescu
Membru

PROIECTUL ... EVALUARE POTENȚIAL SOMATIC... 2011-2012

Mesaj de Marinica Parvanescu »

Dragi colegi,

Documentele scanate și atașate acestui mesaj vă vor fi de folos, pentru cei care au participat
în perioada 2011-2012 la implementarea proiectului: RAPORT PRIVIND EVALUAREA POTENȚIALULUI SOMATIC, FUNCȚIONAL ȘI MOTRIC AL POPULAȚIEI DIN ROMÂNIA.
Documentul este extras din volumul publicat...toate datele sunt consemnate pe cele două pagini xeroxate !!!
La Consfătuirea Județeană a profesorilor de educație fizică și sport, de anul școlar trecut (2015-2016), am distribuit câteva xerocopii din volum, dar am constatat, după o consultare cu doamna prof. Popa Sorina Adriana, că nu toți cei care au contribuit la acest proiect au primit o dovadă, în acest sens, sau nu se regăsesc consemnați...motivele fiind la cei care au redactat volumul menționat.

NOTĂ:

RESPONSABILII DE CERCURI PEDAGOGICE - PE ZONE - VĂ ROG MOBILIZAȚI COLEGII CORESPUNZĂTOR PENTRU A FINALIZA TOATE COMPETIȚIILE LOCALE PÂNĂ LA VACANȚA DE CRĂCIUN ! COMUNICAȚI REZULTATELE - ANEXA 4 - PENTRU A INFORMA ȘCOLILE CARE VOR PARTICIPA LA FAZA JUDEȚEANĂ !!
Atenție la documentele pentru CUPA TYMBARK !
Vă rog să mă anunțați atunci când organizați alte activități în afara celor cuprinse în Calendarul MEN / Județ, pentru a le aviza și a posta informația pe Forum.
Succes tuturor în derularea competițiilor !
Respect,
Inspector școlar,
Prof.dr. Iacov Marinică Pârvănescu
Fişiere ataşate
MASURATORI SOMATICE 2 ... 2011-2012.jpg
(87.88 KiB) Descărcat de 228 ori
MASURATORI SOMATICE 1...2011-2012.jpg
(102.54 KiB) Descărcat de 199 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Educatie fizica”