Lista posturilor la data de 8 aprilie
Moderatori: Camelia Besleaga, Claudia Vasiu
-
- Administratorul Forumului
Lista posturilor la data de 8 aprilie
Postez lista posturilor/catedrelor vacante/rezervate la data de 8 aprilie.
- Fişiere ataşate
-
Posturi_08_04.xls
- (314.5 KiB) Descărcat de 2709 ori
- scoala7petrosani
- Membru
Re: Lista posturilor la data de 8 aprilie
Bună ziua,
În urma verificării pe forum a listei posturilor/catedrelor rezervate/vacante postate de dvs. la data de 08.04.2014, la codurile 1083 și 1767, posturi de învățător, am modificat la coloana N ,, continuite, cu notă peste 7'' și atașat vă trimitem aceste modificări.
Cu deosebită considerație !
Director adjunct,
prof.Rodica Ciocoi
În urma verificării pe forum a listei posturilor/catedrelor rezervate/vacante postate de dvs. la data de 08.04.2014, la codurile 1083 și 1767, posturi de învățător, am modificat la coloana N ,, continuite, cu notă peste 7'' și atașat vă trimitem aceste modificări.
Cu deosebită considerație !
Director adjunct,
prof.Rodica Ciocoi
- Fişiere ataşate
-
Posturi_08_04 (1).xls
- (316 KiB) Descărcat de 398 ori
"Şcoala este a copiilor. Noi existăm datorită lor!"
-
- Membru
SCOALA GIMNAZIALA,,NICOLAE TIC'' BRANISCA
NICI IN LISTA REACTUALIZATA NU APAR TOATE POSTURILE VACANTE DIN UNITATEA NOASTRA.LIPSESTE POSTUL DE EDUCATOARE SI LA O SITUATIE ULTERIOARA IAR NU AVEM COD POST.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
NICI IN LISTA REACTUALIZATA NU APAR TOATE POSTURILE VACANTE DIN UNITATEA NOASTRA.LIPSESTE POSTUL DE EDUCATOARE SI LA O SITUATIE ULTERIOARA IAR NU AVEM COD POST.
VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
- teoretic_petrosani
- Membru
Buna ziua.
Pentru postul INVATATOR/INSTITUTOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR/PROFESOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR (IN LIMBA ROMANA), cod 1101, Colegiul National MIHAI EMINESCU Petrosani nu a solicitat Pretransfer consimţit între unităţi de înv., asa cum apare in lista posturilor.
Va multumesc,
Director,
Prof. Daniela Ciontescu
Pentru postul INVATATOR/INSTITUTOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR/PROFESOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR (IN LIMBA ROMANA), cod 1101, Colegiul National MIHAI EMINESCU Petrosani nu a solicitat Pretransfer consimţit între unităţi de înv., asa cum apare in lista posturilor.
Va multumesc,
Director,
Prof. Daniela Ciontescu
-
- Membru
Scoala Gimnaziala ,,Sfanta Varvara" ANINOASA
In lista reactualizata, la postul de la codul 1189 nu s-a facut modificarea (la coloana N) ,,continuitate, candidat cu nota/media cel putin 7".
In lista reactualizata, la postul de la codul 1189 nu s-a facut modificarea (la coloana N) ,,continuitate, candidat cu nota/media cel putin 7".