Lansare proiect Erasmus +KA 1 VET:"EU-TOURS+"

lecohermespet
Membru

Lansare proiect Erasmus +KA 1 VET:"EU-TOURS+"

Mesaj de lecohermespet »

Asociatia EUROEDUAS din Petrosani ,asociatie cu activitate in domeniul educatiei formale si non-formale,http://www.euroeduas.ro/wordpress/tag/a ... petrosani/ anunță inceperea proiectului Erasmus+ KA1,VET- "EU-TOURS+",numar de referinta 2016-1-RO01-KA102-023294, proiect cofinanțat de Comisia Europeană și aprobat de ANPCDEFP.
Durata proiectului este de 2 ani(01.09.2016-31.08.2018) iar partenerii internationali sunt:
-SERVICE INTERNSHIP CONSULTING S.L.-Malaga,Spania
-ALBALATOUR,Malaga,Spania
-RT VIAJES,Malaga,Spania;
Proiectul este în concordanţă cu obiectivele specifice urmărite prin Programul Erasmus + în domeniul educației și formării profesionale :
-îmbunătățirea nivelului competențelor cheie și abilităților, în special cu privire la relevanța acestora pentru piața forței de muncă, prin creșterea oportunităților de mobilitate în scop educațional/de învățare și prin cooperare consolidată între educație și formare profesională și lumea forței de muncă;
Stagiile de pregatire din domeniul turismului,calificarea "Tehnician in Turism" se vor realiza in 4 fluxuri:
Fluxul 1, 5-23 decembrie 2016 pentru Colegiul Economic'Hermes'Petrosani
Fluxul 2, 5-23 iunie 2017 pentru COLEGIUL ECONOMIC „EMANUIL GOJDU”
Fluxul 3, 4-22 decembrie 2017 pentru LICEUL TEHNOLOGIC LUPENI
Fluxul 4, 4-22 iunie 2018 pentru LICEULTEHNOLOGIC URICANI
Vor participa cate 10 elevi din fiecare organizatiei de trimitere si cate 1 profesor insotitor;
Validarea competentelor profesionale si personale elevilor beneficiari se va realiza de catre organizatiile de primire prin emiterea certificatelor EUROPASS MOBILITY.
Responsabil de proiect,
Prof Tetileanu Mihaela
Scrie răspuns

Înapoi la “ERASMUS +”