Stimați colegi,
Concursul Național pe teme de protecția consumatorului „Alege! Este dreptul tău!” - desfășurat de Ministerul Educației Naționale în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor se desfățoară în acest an cu tema: Comerțul online, având ca temă de eseu: Achiziții online, iar ca temă pentru desene: Realizarea unui desen/creație grafică care să reprezinte o pagină web de comercializare a unui produs.
Atașăm regulamentul concursului și anexa concursului.
Cu deosebită considerație,
inspector școlar prof. Carmen BUZATU
Alege! ESte dreptul tău! 2017
Moderator: Carmen Buzatu
-
- Membru
Alege! ESte dreptul tău! 2017
- Fişiere ataşate
-
concursnationalalegeestedreptultau2017.zip
- (2.11 MiB) Descărcat de 381 ori
-
- Membru
Re: Alege! ESte dreptul tău! 2017
Stimați colegi,
În data de 11 martie 2017, ora 10, la sediul Liceului Tehnologic Grigore Moisil din Deva va avea loc etapa județeană a concursului național „Alege! Este dreptul tău!” Tema concursului: Drepturile consumatorilor în era digitală. Tema pentru eseu: Cumpăr online și știu ce drepturi am! Tema pentru desene: realizarea unui desen care să reprezinte o pagina web de comercializare a unui produs sau serviciu.
Vă reamintesc că desenele vor fi transime la ISJ Hunedoara, camera 211, pînă miercuri 1 martie 2017.
În data de 11 martie 2017, ora 10, la sediul Liceului Tehnologic Grigore Moisil din Deva va avea loc etapa județeană a concursului național „Alege! Este dreptul tău!” Tema concursului: Drepturile consumatorilor în era digitală. Tema pentru eseu: Cumpăr online și știu ce drepturi am! Tema pentru desene: realizarea unui desen care să reprezinte o pagina web de comercializare a unui produs sau serviciu.
Vă reamintesc că desenele vor fi transime la ISJ Hunedoara, camera 211, pînă miercuri 1 martie 2017.