Stimați Colegi!
În atașament este regulamentul Concursului Național ”Călătoria mea interculturală”. Tema în acest an este ”Povestește - metoda story telling” despre o persoană din etnia ta, privită de alții ca un model/exemplu.
Formularele de înscriere se pot completa la adresa
https://goo.gl/forms/LR3nPU7Fi0cGA45l1
până cel târziu 10 martie 2019.
Deoarece faza națională a concursului are loc în perioada 22-24 martie 2019, vă rugăm să transmiteți toate materialele (fișă de înscriere, materiale realizate, scenete, ppt, etc.) în format digital (pe DVD/CD/ stick de memorie) la ISJ Hunedoara până la 11 martie 2019, ora 14.00
Vă rog să diseminați informațiile elevilor interesați.
Cu deosebită considerație,
prof. Zsofia Szasz
Concursul Calatoria mea interculturala
Moderator: Mathe Imola
-
- Membru
Concursul Calatoria mea interculturala
- Fişiere ataşate
-
concurs Calatoria mea interculturala_2019.pdf
- (220.01 KiB) Descărcat de 206 ori
-
- Membru
Re: Concursul Calatoria mea interculturala
Stimați Colegi, Dragi Elevi!
În urma evaluării portofoliilor depuse la termen la Concursul „Călătoria mea interculturală” echipele înscrise au obținut utmătoarele rezultate:
1. Echipa ”Armonia” (Liceul de Arte „S. Toduță” Deva) - 55 de puncte - gimnaziu
2. Echipa ”Lumea ca poveste fără sfârșit” (Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva) – 45 de puncte - liceu.
Ambele echipe au fost trimise în clasamentul național, în vederea stabilirii echipelor care vor participa la faza națională a concursului.
Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!
prof. Zsofia Szasz
În urma evaluării portofoliilor depuse la termen la Concursul „Călătoria mea interculturală” echipele înscrise au obținut utmătoarele rezultate:
1. Echipa ”Armonia” (Liceul de Arte „S. Toduță” Deva) - 55 de puncte - gimnaziu
2. Echipa ”Lumea ca poveste fără sfârșit” (Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva) – 45 de puncte - liceu.
Ambele echipe au fost trimise în clasamentul național, în vederea stabilirii echipelor care vor participa la faza națională a concursului.
Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori!
prof. Zsofia Szasz