Concurs Național „Cu viața mea apăr viața”

Moderatori: SZASZ-BARRA ZSOFIA, Cristina Bauman, Adriana Almasan, Maria Stefanie

Administrator
Administratorul Forumului

Concurs Național „Cu viața mea apăr viața”

Mesaj de Administrator »

14.06.2024

Informare de presă
Etapa națională a Concursului Național de Protecție Civilă „Cu viața mea apăr viața”

În perioada 16 – 19 iunie 2024, se va desfășura la Deva, Concursul Național de Protecție Civilă „Cu viața mea apăr viața”, organizat de Ministerul Educației în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, la care vor participa aproximativ 240 elevi și cadre didactice și militare ISU din toată țara.
Pentru etapa națională a concursului s-au calificat 30 de echipaje (15 - de nivel gimnazial și 15 - de nivel liceal). Acestea vor susține în cadrul concursului trei probe: o probă scrisă ce vizează noțiuni teoretice și două probe practice: „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m”, respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.
Miercuri, 19 iunie, echipajele merituoase vor fi distinse cu premii și mențiuni în cadrul festivității de premiere care va avea loc, începând cu ora 9.30, la Colegiul Național „Decebal” Deva, strada Oituz, nr. 8.

Inspector școlar general,
prof. dr. Maria ȘTEFĂNIE
Scrie răspuns

Înapoi la “Comunicate generale”