Către
Toate unităţile de învăţământ liceal
În atenţia,
Domnului/ Doamnei director
Ref: Organizarea etapei județene a Concursului Național "ȘTIU ȘI APLIC" – 12 aprilie 2025
Stimate Domn/Stimată Doamnă Director,
Vă aducem la cunoștință organizarea etapei județene a Concursului Național "ȘTIU ȘI APLIC", eveniment ce se va desfășura în data de 12 aprilie 2025, la ora 10:00, în incinta Liceului Tehnologic de Transport Feroviar "Anghel Saligny" Simeria. Această inițiativă este rezultatul colaborării dintre Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara și instituția gazdă.
Participanți eligibili: Concursul se adresează elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, provenind din toate liceele cu filieră teoretică și tehnologică, precum și elevilor din învățământul profesional, clasele a IX-a – a XI-a.
Aspecte organizatorice:
În vederea asigurării unei desfășurări optime a competiției, vă solicităm să comunicați componența echipajelor participante până la data de 20 martie 2025, prin completarea formularului de înscriere, accesibil prin intermediul următorului link:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... id=0#gid=0
ATENȚIE! Se impune respectarea structurii originale a formularului de înscriere și completarea integrală a datelor solicitate. În situația în care o unitate de învățământ inclusă în lista transmisă nu înregistrează participanți, se va menționa "Nu este cazul" în primul rând alocat. În cazul participării cu mai multe echipaje, se vor adăuga rânduri suplimentare în secțiunea dedicată unității de învățământ respective.
În fișierele atașate aveți:
1. Regulamentul de organizare al concursului;
2. Bibliografia
3. Afișul concursului cu informații suplimentare.
CONCURS NAȚIONAL ”ȘTIU ȘI APLIC” , ETAPA JUDEȚEANĂ
Moderator: Luiza Dana Cioara
-
- Membru
CONCURS NAȚIONAL ”ȘTIU ȘI APLIC” , ETAPA JUDEȚEANĂ
- Fişiere ataşate
-
AFIS_ STIU SI APLIC 2025 (4).pdf
- (1.05 MiB) Descărcat de 38 ori
-
Teoretic_superior_Notiuni de SSM - vol. I - bibliografie.pdf
- (2.15 MiB) Descărcat de 18 ori
-
Teoretic_inferior_Notiuni de SSM - vol. I - bibliografie.pdf
- (2.15 MiB) Descărcat de 20 ori
-
Tehnologic superior_Notiuni de SSM - vol. I - bibliografie.pdf
- (2.15 MiB) Descărcat de 24 ori
-
Tehnologic liceu_Notiuni de SSM - vol. I - bibliografie.pdf
- (2.15 MiB) Descărcat de 33 ori
-
IPT_Notiuni de SSM - vol. I - bibliografie.pdf
- (2.15 MiB) Descărcat de 28 ori
-
A1_122_Regulament Concurs national de securitate si sanatate in munca Stiu si aplic_IS.pdf
- (555.56 KiB) Descărcat de 28 ori