Chestionar studiu Burnout

Claudia Bălici
Membru

Chestionar studiu Burnout

Mesaj de Claudia Bălici »

Stimați colegi,
Atașez mesajul alăturat, cu rugămintea de a da curs solicitării.

Numele meu este Ruxandra Strugaru si sunt masterandă în cadrul programului de Master – Psihologie Educațională și Consiliere Psihologică.
Vă adresez respectuos rugămintea de a sprijini diseminarea unui chestionar destinat cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar din județul dumneavoastră.
Cercetarea face parte din lucrarea mea de disertație și are ca temă „Burnout și legătura sa cu semnificația muncii și satisfacția cu viața, la profesorii din România.”
Scopul studiului este de a analiza nivelul de epuizare emoțională în rândul profesorilor și modul în care acesta poate influența calitatea actului educațional.

Vă rog respectuos să sprijiniți această inițiativă prin transmiterea către toate unitățile de învățământ din județ a link-ului către chestionar:

https://forms.gle/Gb4f66ytmxYtXM9Y8
Menționez că:

1. Chestionarul este complet anonim și nu colectează date de identificare personală;

2. Participarea este voluntară și durează aproximativ 5–7 minute;

3. Datele vor fi utilizate exclusiv în scop academic și de cercetare;

În cazul obținerii unui număr suficient de respondenți pentru asigurarea relevanței statistice, rezultatele studiului vor fi publicate, contribuind la o mai bună înțelegere a fenomenului de burnout în mediul educațional din România.
Consider că rezultatele cercetării pot aduce informații valoroase pentru sprijinirea cadrelor didactice și pentru dezvoltarea unor intervenții adaptate nevoilor acestora.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru sprijinul în promovarea acestei inițiative.

Cu deosebită considerație,

Strugaru Ruxandra
Masterand – Psihologie Educațională și Consiliere Psihologică și Consilier Școlar
Universitatea Bucuresti
Scrie răspuns

Înapoi la “Mesaje importante pentru scoli”